Hvala dobrodol i nemoj da si besan
- - - - - - - - - -
Tako je,papir sve trpi.
A nije ni lako prelistati 230 stranica i sve procitati pogotovo ako je neka hića.
Pa nije lako, još kada se uzme u obzir i čitanje ostalih Foruma o Poljoprivredi gde postoji Tema Vladimirec T25, u bivšim nam bratskim Republikama, više otežava stvar...Tamo ima i preko 500 stranica, može da potraje i desetak dana, ALI SE ISPLATI...
Evo predloga kako da novopridošli članovi u ovom delu Foruma na najefikasniji način upotrebe informacije koje budu sakupili prilikom čitanja CELOKUPNE ove Teme:
Kopirajte iz Postova rečenice ili pasuse koji na konstruktivan način objašnjavaju rešavanje problema za čije rešavanje je već neko ranije postavio pitanje, zatim u bilo kom text-editoru "nalepite" kopiran sadržaj i zatim snimite fajl pod imenom Kategorije problema tipa Štelovanje kočnica, Podešavanje predpaljenja, Ampermetar, Elektrika, Hidraulika, Maziva i ulja, Štelovanje ventila, Osnovni podaci i održavanje i sl...
Sve fotografije originalnih stranica Priručnika, raznih delova konstrukcije traktora, kopirajte i stavite u Folder sa ostalim podacima i na taj način ćete sačuvati korisne informacije koje Vam u nekom trenutku mogu poslužiti...
Možete, radi osiguranja, sve Fajlove upload-ovati na Internet i to na sajt GoogleDrive, koji je besplatan, samo je potrebna registracija...
Ja sam ovo već obavio i to pre oko godinu dana, sada redovno pratim Temu i sve nove Postove koji po mom mišljenju sadrže korisne informacije, jednostavno kopiram i pridodam u Folder gde i inače držim stare...
Novopridošli, ako budete pročitali Temu od početka do kraja, videćete sa kojim sam se problemima susretao i na koji način sam ih, uz pomoć Uvaženih Kolega i rešavao, ali kvarovi na koje sam nailazio nisu se već pojavljivali u Temi, tako da i drugi koji slučajno nalete na isto, ne postavljaju nanovo i iznova ista pitanja...
Pri odabiru traktora koji sam želeo da kupim, prvenstvenu ulogu mi je igrao novac, imao sam Fond od 1000 eura, i hteo Fergusonče, ali pošto je to malo novaca za tako nešto, a posle temeljnog razmišljanja kakav bi mi traktor za moje potrebe bio neophodan, a posle čitanja KOMPLETNE Teme Vladimirec T25, odlučio sam se za njega i kupio...
Sada, posle godinu dana, prezadovoljan sam traktorom, i vidim da bi se zaj.... da sam imao više novaca pa pazario Fergusonče...
Da li zbog toga što mi je ovo PRVI, ili zato što mi je ( i biće u buduće) JEDINI traktor koji imam...
- - - - - - - - - -
Evo Vam i Link gde možete da skinete Radionički Priručnik za VladimirecT25A ali na
RUSKOM:
https://docs.google.com/uc?id=0BwG0aljaZRAJS2l3OVVPYk42NEU&export=download