O boze o cemu vi raspravljate jebo vas traktor . Moze da povuce taj teret bez problema .
Pito sam vas gde moze da se kupi ceo reduktor i koliko kosta ??? Vi samo optuzujte bole vas uvo ,najlakse se praviti pametan u tudjoj nesreci .
Pa ti si luđi od mene...
Ja neću da se pravim pametan, i neću da ti stajem na muku,a nesreće imam za izvoz, ako hoćeš pokloniću ti pola, tako da smiriš malo tu Sremačku krv, i bez nervoze odlučiš šta ćeš da uradiš, mada to i sam već znaš...
Rekli su ti ostali članovi, a kažem ti i ja, jedini za koga svi znamo da rastura Vladimirce i delove prodaje, je član
MilošT25, kontaktiraj ga preko poruka, a ako hoćeš mogu ti i poslati na PP njegov broj mobilnog telefona, objasni mu šta ti se desilo i konkretno koji deo ti treba, reći će ti cenu i način isporuke ako se dogovorite i TO JE TO...
I sam sam pre neki dan imao defekt i isti rešio na način kako sam opisao u jednom od prethodnih postova, koštalo me živaca ali i para, samo se iz ove kože ne može, nego jaram na leđa pa u nekošeno...
Nema potrebe za nervozom, mada te razumem u potpunosti, i ja tako reagujem na "prvu loptu" kada mi se desi da "upadnem u septičku jamu" naizgled bez moje krivice....Počnem da vilenim levo desno, j.b.m mater svima, a posle kad se ohladim ,krivo mi jer sam uvredio nekog bez veze, ni krivog ni dužnog, a na pravdi Boga.
Ipak smo mi Sremci posebna sorta, treba i Ti da napišeš potpis kakav i ja imam na ovome Forumu...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PKB - Isprazni PP Inbox, pun je k'o Vašarska šatra...Neće poruke da prihvata...