Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemoze se izvuci vise od 25 ks. Stari tip motora....!pozdrav,dali se iz ovog vladimirca moze izvuci 31ks kao kod svakog novijeg ili je to onaj najslabiji koji ide do max 25ks? hitno mi treba odgovor...
http://www.polovniautomobili.com/oglas3517278/vladimirac_t25/
Moze... nije bas isplativo i na kraju nije to ono pravo... Jeftinije izadje da proda motor doda malo novaca i kupi od 31 ks namontira i tera dalje...(To moze i kod mene da zavrsi)KAd se sve prepakuje moze.... Zar ne????
U hidrauliku SAE30 7L. Imas merac pored cepa za sipanje. Kada su spustene poluge pumpa iskljucena ili traktor ugasen parkiran na ravno tada se meri nivo ulja u hidraulici. U menjac ide SAE 90 10L.Pozdrav svima...Da li mi neko meze reci,koliko ide ulja za hidrauliku i koje ulje da sipam....? Isto me zanima i koliko litara ide u menjac....?
Jesi nasao sraf? Ako nisi poslacu ti , imam tih pumpi.Ma nije isti navoj... Barem se meni tako cini... Ovaj orginalni sraf ima krupniji navoj,nemogu da nadjem sa tim navojem...