Sika
Banned
odlican je deki...
ali izgleda da je mene i tebe strefila ista sudbina sto se tice uzgoja ovaca... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

osam ovaca, deset jagi (nije neki prosek ali sta da se radi, ovce su se jagnjile od polovine decembra pa do 14 januara ove godine, ovo im je recimo drugo jagnjenje ove godine) osim jedne koja se ojagnjila prvi put sad i ove sto je odvojena sama.

dejan26 je napisao(la):Auuuuu,pa kakav si ti ovcar kad ne znas od koje je ovce koje jagnje?))

pa rekoh ti, hocu bez razmisljanja da znam koje je od koje ovce, pa majku mu mogu i ja zapamtiti za toliko, a aa a znam hocete da kazete da samo vi sa fakultetima to mozete, ukapirao samdejan26 je napisao(la):Auuuuu,pa kakav si ti ovcar kad ne znas od koje je ovce koje jagnje?))

,nema veze kako radis,bitno je samo da ne radis lose,tako kaze moj sef
Ne postoje dve iste ovce,sve se razlikuju.
,
, Zemo, ne samo to, već ako im daš 3 koze i 2 ovce da čuvaju, obavezno poneku izgube !?!?!? Naravno šala, da razvedrimo tmurno jutro !!!

eto, pa i ti meni da uzvratis posetu
i da znas da me napise na svadbi posle
pozdrav svima
samo jedno pitanje, zasto im je vuna iznad butova na ledjima onako? provlace se ili ste vi osisali?