Virtemberg Ovce

• Začetnik teme aleksandar
  • Datum pokretanja
Jedno od boljih stada vinterberg ovaca u selu,a hranilica je svojerucni rad

kolege,je l' to doslo vreme za prodaju pa ste se ucutali i umudrili,ili je pak neki opasan virus napao? :) pozdrav svima!
Post je spojen: [time]1267646669[/time]

dejan26 mi se pozalio,danas popodne.
Onda je verovatno neka greska,mozda je do net-a. Hvala Vam! ;-)

Jedan moj poznanik pre neki dan bio kod Miljkovića na farmi W,oduševio se kaže da su ovi ovnovi što su zadnji doneti fantastični,pošto nismo svi u mogućnosti da obiđemo farmu molim vas postavite slike na forum.unapred hvala.

Posto je ovo najcitanija tema i kolega dejan26 je u njoj medju najaktivnijima
molim admina da pojasni sto je deki banovan na 10 dana i kakva nova politika na forumu?
sad mi se zalio momak,ako se nesto promenilo da svi znamo bilo bi fer
:zli:

@miladinovic

Ako si primetio, sinoć sam na jednoj od podtema, pitao nekog od kolega ko u pitanju (banovan), ali on odgovorio da je možda njegova greška.

U toku provera i sledi objašnjenje!

:ppozdrav:

oki doki nadam se da je tako i da ce greska bit otklonjena
citao sam nesto al nije mi bilo sve najjasnije kao ni sad
kad provalis sta je u pitanju ti napisi ak te ne mrzi
pozz:)

dejan26 je napisao(la):
Pitanye za swe,qoIiqa ye mana qod yagnyadi qoye imayu te tzw.'naocare',braon Iiniyu na rubowima oqa,qapcima?Poneqad se i qod mene to poyawi,i to ye pod qontroIom negog recesiwnog gena,yer da bi to yagnye imaIo mora biti recesiwni homozigot za tu osobinu-owo sam ya zaqIučio,posmatrayuci generaciye yagnyadi qoye sam proizweo!

Evo zbog ovoga je Banovan, kažu da je više puta opominjan, ali da nije poslušao, mada vidim da je jedan post posle ovoga 27. januara, i čestitiku koju uputio meni sasvim korektno napisao.

U toku je dalja prepiska, pa ćemo videti da li nešto može da se uradi, ali baš mi je žao, jer koincidiralo sa mojim imenovanjem za Urednika, i pokušajem da se ovaj deo Foruma bar malo uredi! Siguran sam da bi i ovo sa Dejanom bilo sredjeno, bez potrebe da se banuje?!!!

covek kuca sa mobilnog a ne radi mu taster 5 to je vec rekao,dok ga ne prodje ta muka mogao je i ovako da kucka svi smo se vec navikli(po smislu se cita dovoljno da su pocetno i prvo slovo tacni tj na mestu a ostala pomesanai sve se moze procitati provereno naucno ak ne verujete probajte)
malo reda nije na odmet nikad:)

@mladinovic

Znao sam za taj Dekijev problem i razmenili smo par poruka oko Interneta (bezžična varijanta, i tsl.), ali on verovatno to još nije bio rešio. Žao mi je, jer je bio vrlo aktivan i koristan sa svojim post-ovima. Koliko je puta opominjan neznam, ali nije u redu ako se oglušavao o opomene.

Ne bih samo voleo da se dogodi nešto slično kao sa Karalićem!!!

bitno je da se sve lepo resi Maestro:)
@ Miljko
Moj jedini komentar na ove slike je Vau!(mesnatost je odlicna u odnosu na W kakvog mi vidjamo i znamo,nega kakava je vidi se po njima)
zaista ovnovi impozantno izgledaju,i deff rasa ide u smeru krupne tovne rase
Jeste li kaparisali i rezervisali sta za sebe za ovu god da se uvozi,pretp da set i o tome pregovarali s nekim odgajivacima?

@miljko
Divno za oči, mesnato da mesnatije nemože biti!!! Ali zato su i cene paprene, posebno za naše džep. Da li ste nešto uzeli za sebe?

@miljko je pametan covek zna sta oce i sta mu je cilj...treba dobro o svemu razmisliti pa krenuti u svaki poso...samo napred i svaka cast za sve ::svaka cast::

Danas na pijacu u Milanovcu prodato 4-5 jagnjadi po 180 dinara,a nekih 20 komada vraceni kuci da cekaju bolju cenu!S'tim u vezi ovcarstvo nam ima veliku perspektivu!!!!!!!!

Nazad
Vrh