simke93
Član
Kasno je sada za sisanje,a i nema potrebe sad je i zahladnilo, tako da im nista bece biti do maja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Miljko,postovanje,mogao bi cesce da nam se pridruzis na ovom forumu.Kakvo je sada stanje na farmi kod vas?mislim brojno i jel ima sad aktuelnih jagnjenja?
- - - - - - - - - -
A evo i koja slika stada naseg starog kolege sa foruma Rajka iz Gornjeg Milanovca.
Ovnic pod imenom Konan,kupljen kao jagnje od Zarka Jovica,na slici star 9 meseci i ako ne gresim tezak 130 kg.
Neverujem bas u ove parametre kilaze i starosti mada mi se grlo kao grlo svidja ima malo problematicna ledja mada su mozda i od tezine uvaljena ali ja da sam na vlasnikovom mestu nebih brinuo kada je ovan sa slomljenim ledjima bio sampion NS sajma ovaj nemora da brine sigurno je praviji od sampiona a o ostalim parametrima da ne govorim, toliko iz mog laickog ugla.- - - - - - - - - -
Ovaj ovnic je ultra napredan ali mislim da su mu ledja dosta problematicna, ostale zivotinje su lepe, Rajko to lepo gaji.
Na sta konkretno mislite kolega slavis?mnogo se brza sa zakljucima samo na osnovu par slika .
Ako nema hrane nema ni rezultata, mislim da jos uvek ne postoji rasa koje moze bez hrane da raste. S druge strane ako se hrana vec ulozi onda treba da dodje i do dobrih rezultata, tako da hrana i genetika uvek idu ruku pod ruku.
A koje godine je sampion sajma imao slomljena ledja, nisam razumeo?
Unapred zahvalan na odgovoru