Evo prvih utisaka sa sajma iz mog ugla,sto se tice Virtemberga,krenucu od sampiona sajma,kojem se nisam trudio odgajivacu ni ime da zapamtim jer ovan nije zasluzio tu titulu,opisacu vam ga a Sika ce da postavi slike,ovan ima sedlasta ledja,malu zdepastu glavu,137 kilograma,nikakve butove i ledja drugim recima KRS,e sad ostali ovnovi su po meni svi bolji,krenucu od jednog Merimo koji je bio kao sa slike,i imao jedno od lepsih runa koje sam video u zivotu,od istog je odgajivaca,zatim Colicev ovan koji je takodje na oko lep,ravnih ledja,lepe glave sa nepotvrdjenom kilazom od 187 kilograma,i na kraju Miljkovicev ovan iz uvoza star tri godine koji je za mene bio najkompletnija zivotinja na sajmu po svemu,od butova do linije ledja,sirine istih,glave,temperamenta,ovce tu i tamo,opet bi izdvojio Colica i Miljkovica,jer su bile ovce u kondiciji i ne tovljene i spremane za sajam tako da se moglo videti sve na njima realno,kategorija gviski reci cu samo sledece,ne bi jednu moju dao za sve sto je bilo na sajmu,jagnjica zenskih sam video cetiri-pet komada kao lutke,a od ovnica dva da vrede,jedan Colicev,jedan Miljkovicev kojeg sam hteo pazariti ali je vec bio prodat,i tako sve u svemu nista novo sto se tice Virtemberga.