Prvo na tabli je pisalo 187 ne 197,drugo nema ni ono sto pise na tabli,trece butovi su mu za 2o posto manji,a ledja za 25 posto tanja od ovna kojeg ima miljko i koji je meren tacno 180 kilograma,ljudi ima na sebi vune devet santima i samo izgleda ko medved,ovan je dobar cak i ekstra,svidja mi se i linija i glava,bas W specifican za nase prostore ali nemojmo preterivati sa ciframa,ja volim W,i voleo bi da neko ima takvog ovna pa makar i moj najcrnji dusmanin ali ovo je preterivanje u besvest,evo Sika je bio tu pipali smo mu i ledja i butove da ga poredimo sa Miljkovim ko god malo zna o ovcama reko je da nema 187 kila,i po onome sto smo videli nema mesta ni da napreduje vise,a u tovnoj je kondiciji i to ful,a Mljkovicev ovan je sa 187 spao na 180 kilograma jer je u ovcama i od njega je odlucio da ostavi celu liniju pre svega zbog duzine ovna,i ovan je bas u priplodnoj kondiciji,treci ovan koji mi je privukao paznju bio je merimoi imo je 157 kila a izgledao ko tenk jer je imo runo zlatne boje,i toliko hvalitetno da kad prodjes rukom ko preko vate,sve sto neko drukacije kaze nema pojma sa istinom,sampiona necu da komentarisem bruka ziva,ja bi ga zaklo i podelio ciganima