Cesto mi se desava da primetim da sam ja zalutao na ovaj forum,ili sam se jednostavno kasno ukljucio tj.kad su sve price ispricane,ili sam jednostavno stvarno kontras i neki nadzak,ili razlicit od svih vas.Kada sa nekim udjem u polemiku/raspravu a taj je dobronameran uglavnom sa njim postanem nekako prijatelj,smatram da je rasprava put do saznanja,Sava je trazio misljenje i ja sam rekao sta mislim,vidim da i dosta vas misli slicno ali malo to drugacije izrazava da ne kazem bira reci,ne vidim sa cime sam izazvao neke negativne diskusije kad sam samo izneo ono sto se vidi na slikama(dobronamerno)smatram da na forumu ne treba nista postavljati ni pisati ako niste spremni da primite kritike ili sugestije,pohvale svima prijaju,Kad sagledam pobune na komentare koji nekome ne odgovaraju bilo moji ili nekog drugog ispada da je forum samo za pohvaliti se ili reklamirati(priznacete da ovo preovladjuje),vecina ovde nije kompetentna i strucna za sve ono sto pisu(naravno i ja medju njima)ali kad im neko(strucan) nesto odgovori ili posavetuje oni oci da iskopaju,a vecina nas nema vise od deset ovaca ali nedamo na sebe e pazi sijo mu ga djura,
Kolega Zemun,prvo da se zahvalim za komentar a onda da te podsetim da kada sam pocinjao sa IDF-om ti si ga vec uveliko imao,tako da sigurno ima nesto vise iskustva kod tebe,svaka tvoja packa bi bila dobronamerno prihvacena,bez obzira sto se znamo unazad 6-7 god
Ja prvo gledam u svoj tor i u njemu mi se bar 50% toga ne svidja,valda sam to do sada ponovio nekoliko puta,tako da Deki kod mene slonova ima prilicno,a nemogu trenutno da eliminisem ni komarca jer nemam sredstva ili ona idu na drugu stranu(tako da mi Sava dodje kao brat rodjeni) ,Ne znam kako ali sam uspeo jos jedared da izzovem polemiku,niste ni svesni koliko korisnu.POZDRAV
Izvinjavam se na ovakvom postu nije za temu W,ali ista sutuacija je u svim temama
Jos da napomenem nisam mudrovao o W jer jako malo znam samo sam rekao nesto sto moze da primeti svako od vas(vidajo sam i bollja i losija grla)