Ljudi,nisam znao da cu ovakvu polemiku izazvati.Ovako,hvala svima vama,iskrenost i realnost mi je najbitnija,posebno hvala Mirku,svaka kritika je dobrodosla,a Bati i Petrovu nikako necu ukloniti zahvalnost iz razloga sto sam svesan da mi ovce nisu za izlozbu,ali su ljudi primetili sta valja i pohvalili me za to,sto mi je naravno drago.
Drugo,ljudi,ja sam pocetnik,odvajam od plate da ulazem u ovce i za 3 godine mi se vratilo 100 evra za ovnica i 1050 din.za vunu.tako to ide,za bolje nemam para,a volim ovce,volim ovu rasu i tezim ka njoj,nadam se da cu u buducnosti popratiti kvalitet,ali nije mi bitan ni ovan od 180 kg i ovce od preko 100 kg.ono sto je meni bitno je da imam plodnost 1.5 i da jagnje uhranim za 90 dana do 35 kg.tu ja imam racunicu,4 ovce su mi to za sad dale,naravno to nije nikakav ogled,to je moj primer.Sledeci cilj mi je to vansezonsko parenje,polako cu raditi i na tome.Jbg.sto Dejan kaze nemam ja budzet da kupim 20 vrhunskih grla,koliko sam mogao toliko sam se pruzio,i radimo na poboljsanju,cilj su mi klanicna grla jer nemam trziste za priplodna.Bitno je da se radi,da je posao pokrenut.Jos jednom hvala svima