Zna li neko kriterijume za ocenjivanje na izlozbama jer ovo sto sam nasao u zakonu je smesno,dele ovce na klase 1a,1,2,3 i tako dalje gde po clanu 56.tabele 2 ovca W treba da ima 65 kg da bi bila 1a klasa,sto je smesno,ima li neko pravilnik ili slicno,majilovac ti mozda,ili miljkovici?Ko ima nek pusti to u post i malo objasni ako moze.A sto se tice Spiljevica fora je bila u tome sto je covek znao da ce doci VOKA ako se secate koja je delila ovce narodu kupujuci od njega,Rake i slicnih,prvi uvoz mu je bio ekstra,ovce jednom vidjene,e posle je sve krenulo nizbrdo,jer je te ovce kupovao sa parama od kredita za koji se nadao da ce proci kao nekada ZELENI PLAN,to jest da ga nece vracati,i zato ih je trosio ko tudje,i davao grdne pare za ovce po nemackoj,paje posle zavrsio u zatvoru,pa izaso,pa sad kazu mora opet i takoja kazem bolje posteno da propadnem nego sramno.Moj i Sikin prijatelj jos ima 20 komada od tog prvog uvoza i verovatno cu uzeti od te krvi obavezno i ja nesto,ali sve posle toga je bilo smesno,drugar mi je radio kao vet.tehnicar kod njega na farmi,pa ljudi covek je bivsi fudbaler nema veze sa ovcama,ako neko zeli krv od tog prvog uvoza nek mi samo kaze,covek je ok i ne cepa neke lude cene,a smem da garantujem da necete biti prevareni i slicno.A sto se tice kupovine takvih grla,prosto je videti prevaranta,samo pogledas koliko je pasnjaka ogradio,koliko pobo kolaca za cobanicu,koliko iskrcio medje i sve ce vam biti jasno,jer obicno ne rade nista od toga to jest ne hvataju se budaka i sekire drugari.