sto se tice vanzezonskog parenja evo to sad upravo pokusavam sa gviskama od dodinu dana,ovan pusta mirise (smradove),oseca se na dvadeset metra od stale,ovce su tek posle deset dana sa njim dobile ovulaciju,(vidi se pomalo krvi) kao u sezoni,danas sam ugledo,i to sve do jedne,e sad dal skace na njih neznam sigurno ali ujutru vidim da su jedna-dve prljave po ledjima,pisacu sta je bilo,uglavnom ih ranim dobrim senom,poceo sam da mesam sa svezom travom zbog prelaska i privikavanja na pasu,a koncetrat pravim sam jer imam povoljno sve sto je potrebno,ustvari menjam za moj kukuruz,ovan ima skoro dve godine
Da ne otvaram novu temu mozda je pravo vreme da porazgovaramo i cujem misljenja o novim trendovima u genetici Virtemberga i zadnjem uvozu brace Miljkovic,koliko sam primetio ti ovnovi su nesto nizi od naprimer linije od uvoza Spiljevica ili pobednika na NS sajmu 2010,2011,takodje Miljkovica,ali zato su siri i imaju zaobljeni zadnji deo,vece butove,a i kilaze,pa stoga bi zeleo cuti ako neko nesto vise zna o tome. . .