Pozdrav drustvo.Sava ce staviti slike,ali izgleda u temi melezenje,napravio sam klasicnu pocetnu gresku kupivsi onog ovnica sa crnim tackama po glavi,naseo sam na pricu,a nisam dovoljno dobro ni pogledao(eh,da sam samo ranije procitao post kolege Dejan 26 u kom je detaljno obj.kako kupiti kvalitetnog W ovnica).Inace,hvala Bogu,kod mene je sve proteklo u redu za sad,imam 5 zenkica,jedna ima crne kolutove oko ociju,a ostale su cisto bele,mada im glave nisu u tipu W,ali ostace u priplodu jer su ove 4 sve iz blizanackih parova.3 jagnjeta su zalucena,3 cu zaluciti sl.ned.i onda spremam ovce za parenje i odvajam ovna na mesec dana.Pre neki dan smo pokusali da izmerimo ovna posto je napunio god.dana ali nismo uspeli da ga podignemo,sutra ponovni pokusaj.Vesko dobar delija,vidi se da ga pazis,zanimljivo kako ima go stomak,moj ovan je skroz cupav po stomaku,Skoricanac,samo napred,uzimaj kvalitetne ovnove i ne zaleci se,bolje potrositi malo vise goriva i kupiti pravu stvar,i uspeces u svojoj zamisli.