dejan26
Banned
Mesaj mali,mesaj!Zarazio te Sarbanac sa melezenjem,nema druge nego Virtembergasi na pelcovanje dok ne bude kasno.)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma daj druze mi smo ti slicni sa kvalitetom, druga liga, u prvoj je Miljko i Deki nekada, druga liga smo ti, Vesko i ja Izvinjavam se ako sam nekoga izostavio a aktivan je na temiBato uvek moras da me potopis kad ubacim slike
Vesko druze samo ispust, slami trenutno ne dodajem jer ostane otpad od kukuruzovine i sojine slame i to im je dovoljno, nije jos hladno vreme. Odvajam kada trebaju da se jagnje, trenutno ih je pet odvojeno, tri su se vec ojagnjile nazalost jagnjad nisam uspeo slikati jer ih je nemoguce uhvatiti u kadar pravi su djavolientuzijasta i bato,lepe ovce ,entuzijasta dobro si i ucinio sto ga nisi pustao ranije,nisam ni ja,moramo slusati iskusnije igrace,...xaxa cu Dekija,sta kazes sa cveta na cvet a ovaj nek se tovi..xaxa,imam pitanje i za bata i za entuzijastu,da li u ove jesenje dane ovce kod vas idu u setnju ili imaju napravljene neke ispuste,da li im cesto dodavate novi sloj slame,da li ih odvajate u vreme kada se jagnje posebno