dejan26
Banned
Mesaj mali,mesaj!
Zarazio te Sarbanac sa melezenjem,nema druge nego Virtembergasi na pelcovanje dok ne bude kasno.
)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma daj druze mi smo ti slicni sa kvalitetom, druga liga, u prvoj je Miljko i Deki nekada, druga liga smo ti, Vesko i jaBato uvek moras da me potopis kad ubacim slike![]()
Vesko druze samo ispust, slami trenutno ne dodajem jer ostane otpad od kukuruzovine i sojine slame i to im je dovoljno, nije jos hladno vreme. Odvajam kada trebaju da se jagnje, trenutno ih je pet odvojeno, tri su se vec ojagnjileentuzijasta i bato,lepe ovce ,entuzijasta dobro si i ucinio sto ga nisi pustao ranije,nisam ni ja,moramo slusati iskusnije igrace,...xaxa cu Dekija,sta kazes sa cveta na cvet a ovaj nek se tovi..xaxa,imam pitanje i za bata i za entuzijastu,da li u ove jesenje dane ovce kod vas idu u setnju ili imaju napravljene neke ispuste,da li im cesto dodavate novi sloj slame,da li ih odvajate u vreme kada se jagnje posebno