hvala drugari na lepoj reci,Petrovo ovce su sjagnjene i prva treba da se jagnji za 2,5 meseca,ostale su sjagnjene tu oko mesec dana nemaju jos vimena,tako izgledaju kad su zasusene,Bato sto se tice raznja to mozemo i proveriti ako naidjes nekad,...neznam sto nam se sarbanac ljuti,ja sam postavio slike sto kaze Petrovo da malo uzivamo,prodiskutujemo,ja bi takodje voleo da ostane na nasoj temi i da prati nas rad u gajenju w rase,voleo bi da cujem i njegovo misljenje o mojim ovcama,Slavis sto se tice ukrstanja sa nekom tovnom rasom,nisam razmisljao o tome,planirao sam da ih drzim u cistoj rasi jer volim w..,mada nikad se nezna,jer ja sam ovde pre svega da bi naucio nesto vise o ovcama i prosirio svoja znanja,volim da cujem svaciji savet i kritiku,posebno ako su dobronamerni.Voleo bi da vidim i sta se desava u vasim stadima drage kolege,pa jos kad bi svi ubacili po koju sliku da se druzimo i razmenjujemo iskustva.Nadam se da ste se obradovali mojim slikama,posto par dana nismo bili aktivni,da sam vas malo razdrmao,jer to mi je bio cilj.pozz