Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
poz za sve,planiram da posadim oko 1000 komada visnje,e sad me interesuje za koju da se odlucim,koja je bolja oblacinska ili sumadinka,kakva su vasa iskustva?
poz za sve,planiram da posadim oko 1000 komada visnje,e sad me interesuje za koju da se odlucim,koja je bolja oblacinska ili sumadinka,kakva su vasa iskustva?
Seminar o sprecavanju sirenja zilogriza: http://youtu.be/HQJ52HBteawA ja recimo ne mogu da verujem da se freza pominje kao sredstvo za borbu protiv žilogriza.
Ni ja nikako da prihvatim činjenicu da postoji ljudi koji, eto, misle, oni misle, oni zaključuju, oni nešto dumaju.Ne verujem da ima ljudi koji ne mogu da shvate
Ma prezimljava u zemljuištu pa obradom, bilo kakvom, oni bivaju izoženi spoljim uslovima i tako se populacija smanjuje.A ja recimo ne mogu da verujem da se freza pominje kao sredstvo za borbu protiv žilogriza.