Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mladja064;1125831 Da prskam ja svoje protiv monilije ili ne?[/QUOTE je napisao(la):Zaboravi na kubik ove godine! Citaj post Gorskog gore, covek ti je lepo objasnio. Zelis potvrdu?! Monilia laxa ulazi u visnju preko cveta, tebi nece cvetati ove godine, znaci bacas pare za dzabe. Uzmi brate nesto da sacuvas list, npr. mankogal (mankozeb) i jaci insekticid i to je to. Za 15-20 dana ces ponoviti to isto (mozda da promenis sredstva, a ne moras).
Nadam se da smo te uverili sada
Zaboravi na kubik ove godine! Citaj post Gorskog gore, covek ti je lepo objasnio. Zelis potvrdu?! Monilia laxa ulazi u visnju preko cveta, tebi nece cvetati ove godine, znaci bacas pare za dzabe. Uzmi brate nesto da sacuvas list, npr. mankogal (mankozeb) i jaci insekticid i to je to. Za 15-20 dana ces ponoviti to isto (mozda da promenis sredstva, a ne moras).
Nadam se da smo te uverili sada
sta mislite dali bi smeo sa totalom da prskam u redu primer sadnice su mi sadjene na 2,5m e sad ja bih tih pola metara okopavao oko vocke a ovih 2 m bih prskao sa totalom po mirnom vremenu e sad sta me muci vocnjak je u trecoj vegetaciji dali ce to nesto skoditi hvala u napred za svaki savet
sta mislite dali bi smeo sa totalom da prskam u redu primer sadnice su mi sadjene na 2,5m e sad ja bih tih pola metara okopavao oko vocke a ovih 2 m bih prskao sa totalom po mirnom vremenu e sad sta me muci vocnjak je u trecoj vegetaciji dali ce to nesto skoditi hvala u napred za svaki savet