Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma nema sta da zajebes,kod mene na visnjama tek pre neki dan otpao list.I ja sam mislio da danas predjem ih nekim plavim preparatom ali vraga.Do podne neka oblacina,tek kasnije se malo razvedri,i onda mi je bilo kasno da krecem jer ne bih stigao da ih sve oprskam.Sutra na posao i tek u nedelju ako vreme dozvoli.Danas 7 stepeni i malo vetra, iskoristio sam da opalim jednu turu bakarnim oksihloridom (posto nisam stigao ranije, tj na vreme)... Lepo se osusilo na stabljici,nadam se da nista nisam zajebao...
Danas 7 stepeni i malo vetra, iskoristio sam da opalim jednu turu bakarnim oksihloridom (posto nisam stigao ranije, tj na vreme)... Lepo se osusilo na stabljici,nadam se da nista nisam zajebao...
Oko 12-13h sam ga opalio, da se osusi do mraka ... planirao sam ranije, ali bilo je hladno. Taman sam iskoristio da lepo proverim stanje u visnjaru. Definitivno je ona prica sto sam vec pricao, da ne treba saditi dvogodisnje sadnice. Naucio sam to na tezi nacin Sad imam trogodisnji zasad, cije su vocke realno petogodisnje, stabla vec omatorela,kora hrapava,a vocke su mahom tek debljine palca i visine maksimum 1.5 metara, plus jako lose formirane . Bolje je saditi prutice,nego ove kao prst debele. Kod slabijih vocki sam ostavio proslogodisnje izdanke i vec prestizu visinom maticne. Moracu da forsiram azot malo, da dobijem jacu bujnost,inace dzaba sam krecio
Konacan bilans- trecina izuzetno lepih vocki, trecina solidnih, ali trecina katastrofa! Bice super ako dogodine (u cetvrtoj godini) u proseku dobijem 100-150 grama po stablu...
I meni je cudna toliko niska cenaObicni izdanci idu po 50din a on prodaje po 9din. Malo nelogicno...
I meni je cudna toliko niska cena