Lala iz Banata
Član
Kad ga nisi pio kad je valjalo nemoj sad kad nije ni za sta.peto1 je napisao(la):Neverujem da ce biti piva na dabaka samo ti ponesi Vrsackog piva vec ga davno nisam pio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad ga nisi pio kad je valjalo nemoj sad kad nije ni za sta.peto1 je napisao(la):Neverujem da ce biti piva na dabaka samo ti ponesi Vrsackog piva vec ga davno nisam pio.
to je bilo pre ravno 150 godina!peto1 je napisao(la):A imali su nekad dobro pivo. Deda mi je radio u pivari i kad sam isao kod njega uvek je bilo ono pravo.
Nije ba toliko ali bilo je davno jos u proslom veku, malo ranije nego sto si se ti rodio.KishRobert je napisao(la):to je bilo pre ravno 150 godina!peto1 je napisao(la):A imali su nekad dobro pivo. Deda mi je radio u pivari i kad sam isao kod njega uvek je bilo ono pravo.
sala mala!!
MONTOYA je napisao(la):Dragojlo na kojoj pumpi sipaju najbolju ližiku-koliko
To je i meni jedan pandur rekao da je covek mator,jer sam mu dao kompliment da je mator ko moj dedapeto1 je napisao(la):@ KishRobert
Mator je konj. A covek moze da bude mlad ili star.
Da da izvoz okrenutim redosledom.Izvoz u rikverc.peto1 je napisao(la):