KishRobert je napisao(la):@na
pa vise je murija napravila sranja nego ovaj jadnik.
Ma on je specijalac,uzeo babu,dedu i macehu za taoce,zandarmerija pregovarala 1.5h,nudili Vascanima 1500e ko ga nagovori da se preda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
KishRobert je napisao(la):@na
pa vise je murija napravila sranja nego ovaj jadnik.
Da to i mene interesuje jer u subotu se otvara sajam a mi se necemo prepoznati. Jedino oni koji se medusobno vec poznaju.Dr.Gruja je napisao(la):Branko kada ce biti gitovi kacketi i majice
Dogovorimo se da se nadjemo na odredjenom mestu u odredjeno vreme i sta ce ti majice i picketi.peto1 je napisao(la):Da to i mene interesuje jer u subotu se otvara sajam a mi se necemo prepoznati. Jedino oni koji se medusobno vec poznaju.Dr.Gruja je napisao(la):Branko kada ce biti gitovi kacketi i majice
Jel se zna dal ce opet biti fraj pivo na tocenje (ko nekad) ili da lepo dođem na sajam sa punim rancem lavova i jelena?peto1 je napisao(la):Dobijaju pivo gratis. Al mora biti njih 20 da isprazne jednu gajbu.