Vesti-novosti-obavestenja

http://www.udarno.com/sokantno-oduzimanje-zemlje-grckim-poljoprivrednicima ::sramota:: Zadnje vreme doslo ....

Porez na poljoprivredno zemljište do sada su bili dužni plaćati samo veleposjednici, a ne i mali vlasnici. Poljoprivrednici su do sada plaćali porez samo na svoje prihode.

Ne duplom oporezivanju!“, “Ni jedan euro za polja!“, pisalo je na transparentima na Trgu Sintagma ispred grčkog parlamenta.

Vrijeme je da konačno prozremo igru u koju nas uvlače i odbijemo igrati po njihovim pravilima. Prosvjedi poljoprivrednika u Grčkoj, zbog novog prijedloga zakona o porezu na nekretnine, su samo simptom većeg problema koji se zove “Potpuna kontrola stanovništva”.

Poslednja izmena od urednika:
U Bibliji jasno pise da ce doci dan kada ce se narod terati da se obelezi kao stoka i da ce se spasiti samo onaj ko se ne obelezi.Kaze jos da je to upravo dogadjaj koji prethodi dolasku antihrista i sveopstem rasulu.Sve mi se cini da se sve vise slezu kockice i da ce tako nesto i biti.SAD u celome svetu pravi haos i pustosenja i ne biva kaznjena jos biva i nagradjena i daje sebi za pravo da deli sankcije kao meru pravednosti.
U vezi Biblije sam napisao po svom secanju,ako neko nadje neki clanak u vezi toga bilo bi lepo da ga okaci ili cu ga ja vec naci.

Šest prirodnih antibiotika - izvor bastabalkana.com

Svi znamo da su antibiotici, uz napredak medicine, zapravo, hemijskog spoja nekoliko prirodnih materija. Na kutijama i uputstvima stoji da se uvek treba posavetovati s lekarem.
Ali zašto, na primer, kad vas, usred noći, probudi jak bol, ne biste posegli za prirodnim antibiotikom koji sigurno imate u vašoj kuhinji!…

Pa, evo, redom…

U Bibliji jasno pise da ce doci dan kada ce se narod terati da se obelezi kao stoka i da ce se spasiti samo onaj ko se ne obelezi.Kaze jos da je to upravo dogadjaj koji prethodi dolasku antihrista i sveopstem rasulu.Sve mi se cini da se sve vise slezu kockice i da ce tako nesto i biti.SAD u celome svetu pravi haos i pustosenja i ne biva kaznjena jos biva i nagradjena i daje sebi za pravo da deli sankcije kao meru pravednosti.
U vezi Biblije sam napisao po svom secanju,ako neko nadje neki clanak u vezi toga bilo bi lepo da ga okaci ili cu ga ja vec naci.
Meni se čini da to nećeš naći

- - - - - - - - - -

Imala je zanimljivu kolumnu u blicu ali ovde je verovatno malo pod gasom :ppozdrav:

Poslednja izmena od urednika:

[SUP]16[/SUP] I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim,

[SUP]17[/SUP] Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zveri, ili broj imena njenog.

[SUP]16[/SUP] I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim,

[SUP]17[/SUP] Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zveri, ili broj imena njenog.
Tacno sam znao da ces ti to pronaci.
Trebao si i ovo da stavis.
[SUP]4[/SUP] I videh prestole, i seđahu na njima, i dade im se sud, i duše isečenih za svedočanstvo Isusovo i za reč Božiju, koji se ne pokloniše zveri ni ikoni njenoj, i ne primiše žig na čelima svojim i ruci svojoj; i oživeše i carovaše s Hristom hiljadu godina.

Znaci Gorane ipak ima,sumnjas u mene...

Letnje i zimsko računanje vremena. Zašto se pomera sat unazad? - izvor bastabalkana.com

Cela ideja o uvođenju ukaznog vremena zasnovana je na astronomskoj okolnosti da u januaru sunce izlazi oko 8 sati, a zalazi oko 16, dok u julu, kad je dan znatno duži, izlazi pre 5, a zalazi posle 21 sat. Budući da ljudi svoje dnevne aktivnosti započinju u isto vreme tokom cele godine, obično oko 7 sati, sredinom leta se tako „gubi“ skoro dva sata dnevnog svetla.

Ideju da se to vreme nadoknadi prostim pomeranjem sata prvi je smislio Džordž Vernon Hadson (1867–1946), entomolog sa Novog Zelanda, koji je 1895. u radu pred Kraljevskim društvom u Velingtonu predložio letnje pomeranje vremena za dva sata. Međutim, ideja bi verovatno ostala zaboravljena da se istog predloga, nezavisno od Hadsona, deset godina kasnije nije dosetio britanski preduzimač i graditelj Vilijam Vilet (1856–1915).

Tokom jednog ranojutarnjeg jahanja po okolini Londona, Vilet je u leto 1905. godine primetio kako je sunce odavno izašlo, a veliki broj ljudi još uvek spava. Znajući da se vreme sunčevog izlaska menja tokom godine i da u letnjim mesecima obdanica počinje ranije, Vilet je pokrenuo veliku kampanju za uvođenje takozvanog britanskog letnjeg vremena.

Evo jedan zanimljiv link i jedan deo teksta sa sajta bašta balkana

Tu je makar sve jasno_Oni imaju zagarantovanu dobit,a u minusu.:haha:Seci prste onom sto je capao i kraj.Srbijagas pokupovao pola Srbije.Azotaru,Agroziv,Jugohemiju,Paracinku i ko zna sta jos,a on u minusu.I ja bih kupio pola Srbije,dugove vrati drugi,a imovina moja.Nije nego.Pride i tu su dugacki prsti.Stvarno sramota,a niko ne odgovara.Bajatovic ne zamenljiv,toboz uspesan.::samo bes::

Nazad
Vrh