Vesti-novosti-obavestenja

Kako nisu naveli izvor, deluje mi kao novinska patka da bi se malo popularizovale novine, senzacionalistički naravno. Osim izvora, nije navedeno šta se misli pod pojmom Zapad.

Da su normalni napisali bi Marko Marković je rekao da će Evropski parlament tražiti od Srbije da uvede sankcije Rusiji u obimu kao i EU. -- ovo je samo primer kako bi trebalo da se piše

Ovako ispadne da im je neko rekao da će neko tražiti od Srbije da uvede sankcije Rusiji -- ovako je pričala moja pokojna baba

Ali ako napišemo senzacionalistički naslov, ljudi će na forumima/blogovima/sajtovima postavljati link ka našem sajtu, pa ćemo imati više poseta i to će biti zabeleženo u statistici koju ćemo pokazati oglašivačima, pa će oni da se raklamiraju kod nas i mi ćemo zaraditi pare.

http://www.rtv.rs/sr_lat/politika/eu-ocekuje-da-srbija-ima-slican-stav-prema-ukrajini_471796.html
Ja verujem u to.Dosad su ispred nas postavili milione poniznih uslova pa zasto ne bi i ovaj.Mi smo pre ili kasnije na ovaj ili onaj nacin sve prihvatili.Za nas ce uvek biti nekih uslova.U mom zivotu ja znam kako da se ponasam prema onome koji me nekako uslovljava i siguran sam da mi to nije prijatelj.I rusi su mislili da im je zapad prijatelj ali su se sad pojedinci konacno uverili da nije.Zvali su ih "zapadni partneri".Kakvo je to partnerstvo kada ti zelis da me okupiras i da mi postavis na moju granicu rakete???Ma idi bre i zapad i Evropa.Dajte taj vise referendum da idemo u Carinsku uniju gde nema pritisaka ni ucena.
Nego da kazem nesto drugo:
Da li je neko mozda gledao RTS i jutarnji program jutros oko 7:30.Bio je jedan fenomenalan covek,radiolog,strucnjak za dekontaminaciju zemljista posle NATO bombi.Toliko me je odusevio da nisam stigao da upamtim ime.Kaze treba tuziti NATO zbog uranijumske municije i traziti odstetu od mislim 50milijardi dolara jer 1ha da se ocisti kosta nekoliko milijardi.Napricao je covek sve i svasta ako neko nadje snimak neka postavi.Eto to su nasi prijatelji koji nas jedva cekaju u svoj "milosrdni zagrljaj" pod okriljem evrope.Opet kazem ako neko nadje snimak neka postavi.

Ma politika je blato i septicka jama i ko se tu snadje da pliva dobro profitira ,a mi u vrhu drzave namamo tog plivaca vec vise od 30 godina.
I ne znam zasto se sad Rusofili opet bune kad je u pitanji Rusko pripajanje Krima federaciji ,kad se to direktno kosi sa nasim drzavnim interesima , ako ih uopste imamo...:sta:

Poslednja izmena:
Ne kosi se ni malo_Oni su Kosovo oteli nama i sada ima da dozvole da se otima i po svetu a doci ce red i na njih.Ne mozes jednome dati a drugome ne dati.Ja sam patriota i jako mi je zao zbog nase srpske izvorne zemlje,ali za sad tako je.Silom nam je oteto i to je kraj.Sad se samo ceka finalna ucena pred ulazak u uniju morona a to je priznavanje,kao sto rece skoro jedan zapadni ucenjivac.

Ne bih vise o tome jer ulazi u sferu politike ,a mnogi politiku vode navijacki .
Oni koji navijaju za EU za njih je sve sto ta usr..a zajednica birokrata uradi svetinja ,isti su takvi i obozavaoci Rusa ili Amerikanaca.

Čeka se pravilnik za početak prodaje regresiranog goriva poljoprivrednicima - izvor blic.rs
Da bi počela prodaja dizel goriva gasno ulje 0.1 registrovanim poljoprivrednicima, potrebno je da Ministarstvo poljoprivrede donese Pravilnik o uslovima, načinu i obrascu zahteva za ostvarivanje prava na regresirano gorivo, koji dopušta prodaju te vrste goriva na teritoriji Srbije.

Kompanija će početi prodaju dizel goriva gasno ulje 0.1 registrovanim poljoprivrednicima na svojim benzinskim stanicama odmah posle usvajanja svih neophodnih propisa.

Poslednja izmena od urednika:
Svaka im čast alal vera na saradnji i koordinaciji a šta bi sa gorivom :sta:

"Kako je ukazano, početak isplate tih sredstava omogućen je zahvaljući uspešnoj saradnji i odličnoj koordinaciji Uprave za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede i Uprave za trezor Ministarstva finansija."

Nazad
Vrh