Vesti-novosti-obavestenja

Pricaju vec pricanu pricu od mog zemljaka D.Petrovica ,bas su nasli koga da kopiraju...verovatno nam se smese opet agronomi -savetodavci:haha:

http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...a-tajkuna-i-biznismena-Kroz-stecaj-do-miliona

Jedan od primera privatizacije kroz stečaj, koji sada istražuje i Uprava kriminalističke policije MUP Srbije, jeste i slučaj firme „Srem“ iz Šida. Prve procene govore da je državni budžet oštećen za najmanje četiri miliona evra.

- Umesto da stečaj u ovom privrednom gigantu obezbedi, zbog ogromnog kapitala kojim je raspolagao, namirenje svih poverilaca u potpunosti kao i zaposlenih, a da preostali iznos kapitala omogući „novi početak“ firmi, došlo je do nezapamćene pljačke - kaže izvor „Novosti“ upoznat sa dešavanjima.

Poslednja izmena od urednika:
A kada je Japan 1904 god.objavio rat Rusiji Crna Gora je u znak podrške Rusiji objavila rat Japanu i tako je Crna Gora zvanično bila u ratu sa Japanom sve do 2006 god a sada udaraju sankcije tim istim Rusima :haha:

A kada je Japan 1904 god.objavio rat Rusiji Crna Gora je u znak podrške Rusiji objavila rat Japanu i tako je Crna Gora zvanično bila u ratu sa Japanom sve do 2006 god a sada udaraju sankcije tim istim Rusima :haha:
Tada su bili ponosna kraljevina a sad su kao i mi zadnja rupa

Možda su konačno shvatili zašto su Rusi pokupovali primorje . Nikad nebi dozvolili da im Albanci pokupuju svu obalu pa su ovi našli Ruse da pokupuju pa da poslije preprodaju njima :osmeh: .

Stvarno mi smo tu i nismo culi nista valjda kriju zbog dalje istrage ha ha ha

- - - - - - - - - -

Al stvarno kako se samo ljudi sete to je orginalna prevara to jos nikad nisam cuo

- - - - - - - - - -

Mislis mrtvu svinju ha ha

Domaće je najskuplje: Kod Mađara za hranu, u Rumuniju po farmerke - izvor 24sata.rs

Šoping u Segedinu, Temišvaru ili bugarskom Dragomanu se isplati, jer su namirnice, garderoba i kućna hemija jeftiniji nego u Srbiji čak i do 50 odsto.

- Televizor koji u Subotici košta 37.000 dinara platio sam u Segedinu na akciji 250 evra i još mi je na ime poreza vraćeno 27 odsto potrošenog novca. Dobre su i rasprodaje u segedinskom „Arkadu“ - rekao je Subotičanin Miroslav Temunović.

Nazad
Vrh