Bolje rečeno sviraju klincu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedan od primera privatizacije kroz stečaj, koji sada istražuje i Uprava kriminalističke policije MUP Srbije, jeste i slučaj firme „Srem“ iz Šida. Prve procene govore da je državni budžet oštećen za najmanje četiri miliona evra.
- Umesto da stečaj u ovom privrednom gigantu obezbedi, zbog ogromnog kapitala kojim je raspolagao, namirenje svih poverilaca u potpunosti kao i zaposlenih, a da preostali iznos kapitala omogući „novi početak“ firmi, došlo je do nezapamćene pljačke - kaže izvor „Novosti“ upoznat sa dešavanjima.
Tada su bili ponosna kraljevina a sad su kao i mi zadnja rupaA kada je Japan 1904 god.objavio rat Rusiji Crna Gora je u znak podrške Rusiji objavila rat Japanu i tako je Crna Gora zvanično bila u ratu sa Japanom sve do 2006 god a sada udaraju sankcije tim istim Rusima
Smem se kladiti da hoćeNadam se da i mi necemo uraditi isto,zarad ulaska u neciju zadnjicu. ,da ne kazem zajednicu.
Novi svetski poredak...
Šoping u Segedinu, Temišvaru ili bugarskom Dragomanu se isplati, jer su namirnice, garderoba i kućna hemija jeftiniji nego u Srbiji čak i do 50 odsto.
- Televizor koji u Subotici košta 37.000 dinara platio sam u Segedinu na akciji 250 evra i još mi je na ime poreza vraćeno 27 odsto potrošenog novca. Dobre su i rasprodaje u segedinskom „Arkadu“ - rekao je Subotičanin Miroslav Temunović.