Vesti-novosti-obavestenja

Pa i nije im neka vest, ne piše ko je radio analiz i na koji način su radili uzorkovanje. Ko je rekao da se ne može koristiti kukuruz i na osnovu kog dokumenta ?

Cekaj bre ,pa dali uopste znaju sta pisu i kakvu stetu mogu da nanesu svojom greskom...Ma treba ova drzava dapropadne!

Na žalost sam naslov je dovoljan, da u Turskoj živi 9 miliona Srba činili bi 15% stanovništva. Ovakvi tendecioszni naslovi i verovatno isto takvi tekstovi ispod su samo plod potrebe medija da napucaju što veću posećenost sajta radi naplate reklamnog prostora.

Ajte molim vas , pa pitanje dal u cijelom svijetu osim YU ima 9 miliona Srba. Nego baš me zanima dal ima rang lista recimo Srba u svijetu ? Ja bi pretpostavio recimo da je možda SAD, Njemačka , Australija , Kanada ,možda Rusija ...

Nešto su počeli da rade, pa je bilo i neko ministarstvo za dijasporu. Međutim nije baš bilo preteranog odziva, pa je to stopirano. Zbog ovakih naslova i guranja ovakvih podataka stvara se pogrešna slika, pa kad ambasada u nekoj zemlji kaže da se javi svi koji su Srbi da bi se znalo koliko ih ima, odziv bude loš.

Tako da ima nekih statistika i grafikona, tabela i slično, ali pitanje kada su sastavljani i koliko su pouzdani.

Nazad
Vrh