Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve sto spada pod kategorijom i do sad i od sad je isto (nisu nista poklonili niti oduzeli) jedina razlika sto su sad to nacrtali, a do sad si morao da pamtis cime mozes upravljati
Bio sam prisutan u SUP-u kad je jedan gospodin sa svim kategorijama (kao i ja sto imam) pitao sluzbenicu, dali moze sa novom dozvolom da vuce traktorom 2 prikolice, i nakon 10min trazenja po zakonu nije dobio ogovor!Meni se cini da je ipak bolje ovaj novi , jer sa B nisu dali dve prikolice da se vuce sa traktorom a sada sa F je to moguce ako sam dobro razumeo
Znači,svi moramo menjati dozvole.Da li treba i lekarski ili se samo menja dozvola.Meni ističe 2019.
Netreba lekarski, samo te slikaju i otisak prsta i potpis, a da nezaboravim pare isto uzimaju
Slajpik pun para.Samo se uplate 2 takse i ode se u sup.Tamo te slikaju i sve odrade.Dobije se potvrda sa kojom se vozi dok nova dozvola ne stigne.Obično oko 2 nedelje.Treba da menjam sličnu kartu i vadim passport pa ću videti šta mi sve treba za tu rabotu.