Vesti-novosti-obavestenja

Pasos nemoj vaditi, primaju nas u eu. Koiko kosta zamena vozacke?

Nisu oni uzeli baš toliko , treba biti realan , uzeli su vjerovatno malo manje , neki procenat je ipak ostao u lokalnoj zajednici , ili bar kod njenih predstavnika.

I sta takom nazovi coveku sad uraditi npr? Ja bi vol'o da danas postoji goli otok .To je k'o stvoreno za ove nase domace ali ne ,nece oni odgovarati nego sirotinja raja i posteni vredni majmuni (npr izlizana ti guma na kopirnom tocku pa te murija zajebava) i samo udri po njima,
gde je pinkic ubi curu i nikom nis. Nije bila na pesackom,onaj za puteve "drzava nam nije davala pare". Pa onaj SPS-ovac Djuric za zemunski zavod
Da ne pisem dalje moglo bi biti deblje od "Rat i mir"

Poslednja izmena od urednika:
Jedini ministar koji mi se svideo je taj Radulović,kupio me izjavom kada je rekao " U srbiji u 2014 neće biti bolje". Bar nije lagao.

Koliko sam ja shvatio tu vest, ovo je objavila Evropska kancelarija za zapošljavanje, sa tim da Norveška nije u EU. Koga interesuje tema o ovome neka vidi temu na ES forumu -Život u Norveškoj, kako otići i kako se živi tamo? - tema trenutno ima 823 strane i to iz razloga što stvari nisu baš tako jednostavne kao što ovi Copy/Paste novinari pokušavaju da predstave.

A sa druge strane ima i clanica EU,koje nisu resile sve svpje probleme clanstvom,kako se nama prica.Nama bi bilo bolje da smo sef u EU,al biti njihov poltron ne verujem da moze doneti boljitak.Na zalost da bi bili poltroni i ne moramo biti clanovi,zato se Briselu i ne zuri.Zavrsavamo poslove i ovako,mislim njihove.:osmeh:

Obavezno gledajte emisiju ko moze,bice jako zanimljivo.Pricalo se o stocarstvu,cenama,protestima,monopolu....nemoram sve ni da otkrivam:osmeh:.

Nazad
Vrh