Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za razliku od tvog brata ja sam deset godina mladji, odavno ozenjen i porodican covek i ovo pisem iz najbolje namere. U njegovoj struci ja imam 10 godina radnog staza, od toga 5 kao privatnik svaki dan radim sa narodom i gledam kako narod ima sve manje i manje para, problem je masovno ostajanje bez posla mrtva industrija.
Ovu zemlju kao i sve ostale EX YU republike posle rata je podigla industrija a ne poljoprivreda.Bez pokretanja industrije mi cemo sve vise i vise da tonemo. Ne moze njiva da zaposli vise od 4 miliona ljudi koji zive u gradovima i soliterima, ti ljudi iz solitera su direktni potrosaci poljoprivrednih proizvoda ako oni nemaju para da kupuju proizvode od nas seljaka kome cemo da ih prodamo? Da bi taj u soliteru imao para potrebna je Industrija.
Da ti ne ostanem duzan odgovor.Sigurno nisu otisli zato sto nema sirovine, i sam znas da su otpadi puni svega i svacega.
I sam kazes da tvoja firma u slovackoj daje radnicima platu 800 evra a ti imas 180, ta slovacka je evropa koju ti neces, kazes da ne valja.
Svi su za nas propali, samo ne gledamo sebe, sta mislite da nemamo ni otvorene granice, kako bi ljudi koji nemaju posla zaradili koju paru na crno po evropi koja je kako kazete propala. Da nema tih para iz inostranstva mi bi propali odavno, svaka druga-treca kuca ima nekog u inostranstvu koji ovde salje pare, koje se ovde potrose. Kazete ne valja evropa. Jok valja nam Severna Koreja...
Кад отресемо сав тај талог, нечему се можемо надати.
Тако да то ми и Руси, је у ствари сећање на Романове од пре 100 и кусур година, са напоменом да је то и тада био интерес. Наклоност и блискост нико не спори, али даљина чини своје.