Vesti-novosti-obavestenja

Kad Mladja nesto resi da uradi u zemlji Srbiji znajte da ce nam se to uvek obiti o glavu,pre ili kasnije.A m....n je mag prezivljavanja u svakom vremenu,u svakoj vlasti,u svakom sistemu...Sto znaci da cemo takve kretene jos dugo slusati i trpeti.Ma ne,mi definitivno nismo normalni,ne...

Poslednja izmena od urednika:
Pa sta moze nama pacenicima jos da se desi?

Bojim se da stoji jos jedna velika ,ogromna laz iza prodaje ovih kombinata Al Dahri .Glavni strateski partner im je ni manje ni vise baca Kostic a u sustini arapi saradjuju sa njima i u Ukrajini itd tako da jos jednom nas je uspesno obmanuo svaka mu cast a mi samo cutimo i trpimo DOKLE ??

- - - - - - - - - -

Pricam sa jednom devojkom ,koja radi za austrijsku firmu ,koju su takodje kupili arapi ,i kaze glavna nacela su im rukovodstvo njihove firme nemoze biti politicki aktivno,i nemoze se niko iz politicke scene mesati u politiku poslovanja firme sto to kod nas u ovom slucaju npije vodu i krcka se nesto gadno .

Apolitican 100 %, nisam naporan, nisam napadan, a ponajmanje dosadan, samo sam Vojvodjanin.
Mozda vi iz prestonice smatrate da je ovo dosadno kad nas tuce led, ali nesto ne verujem da je ovim ljudima dosadno posle ove prirodne katasrofe.
Kako se primenjuju dvostruki arsini najbolje govori cinjenica da kad je bio zemljotres u Kraljevu ljudima su pomogli i sagradili im nove kuce. Ovde nece ni elementarnu nepogodu proglasiti.
Nemam nameru da cutim pred Beogradskim pasalukom !

Па ајд да видимо, јел већа елементарна непогода код тебе, или мене. Обијао сам прагове општине, и добио сам ништа. Општине треба да је прогласе елементарну по закону, а не министар.
Нико нема ништа против тога да ти имаш свој став, такође и политички и чак да га увек износиш. Имам против тога да се било ко служи лажима и обманама. Написао си да београдски медији ћуте (иако је одавно доказано да ти медији нит су београдски, а још мање српски), а све то као увод како јел да неко не воли одређене, а другима помаже. Па није баш тако. И Јаша Томић је потопљен, и у то место уложено. Поред свега тога, још хоћеш да поентираш са увредама на крају. За твоју информацију и у Будимпешти и Темишвару су били санџаци. А да знаш мало историје, знао би колико је тај Београд био под пашалуком, као и што би знао откад је та поштапалица. Нормално, на твоју увредљиву провокацију не треба одговарати, и ако видим да знаш шта би све могло да се напише.

[h=1]Iran: Naučnik tvrdi da je izumeo vremeplov[/h]| THE SUNIranski naučnik tvrdi da je izmislio vremeplov koji će mu omogućiti da vidi šta se dešava u budućnosti, prenosi britanski The Sun.

10984265625168214d786bd969524888_orig.jpg

Njegov izumitelj, Ali Razegi, registrovao je „Aryayek vremeplov“ sa iranskim državnim Centrom za strateške izume.

Mašina navodno radi tako što uz pomoć otiska prsta neke osobe i složene matematičke proračune dolazi do njene budućnosti.

Naučnik koji je uzmislio vremeplov tvrdi da njegov uređaj daje tačna predviđanja u 98 odsto slučajeva i da će postići veliki uspeh.

„Uređaj vas neće odvesti u budućnost, on će budućnost dovesti do vas. Moj izum vrlo lako staje u kutiju veličine računara i može da da tačna predviđanja o tome šta će se korisniku desiti u narednih pet do osam godina“, izjavio je Razegi državnoj novinskoj agenciji u Iranu.

Uprkos sreći zbog ovog izuma, jednog od 179 koliko je patentirao do sada, Ali tvrdi da ga prijatelji optužuju da se igra Boga.

Naučnik ipak nije želeo da otkrije više detalja u vezi sa spravom usled straha od kineske konkurencija koja bi mogla da mu ukrade ideju.

„Jedini razlog zašto ne lansiramo prototip u ovoj fazi jeste Kina koja bi preko noći mogla da napravi milion kopija“, izjavio je on.

Ciji god da su mediji najvaznije je sta se zbiva na TV farmi(goveda),bitno je da je hrvatsku pogodilo strasno nevreme,bitno je da je u b&h posle najezde zmija stiglo i tamo nevreme,a sto je pola Backe led potukao do zemlje nikome nista jebeni Vrbas koji je bio najjaci industrijski grad koji je hranio i cuvao socijalni mir u celoj EX jugi i sadasnjoj Srbiji niko ni ne spominje na vestima da je stradao od grada!

Написах горе ко је све објавио, међу њима Новости и Политика као најчитанији. Чак је и шугави Блиц објавио за Жедник. РТС је објавио http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/РТС+1/1322938/Дневник.html.
Мени стварно није јасно од кога то још очекујете да објави. Не мислите ваљда на Пинк. Па они и да случајно објаве то нико не би видео.

Ruku na srce Pink je jedini i objavio o nevremenu u Vrbasu i Kuli,a sta je sa okolnim selima Lipar,Ruski Krstur,Savino Selo,Kucura i mnoga druga sela i opstine njih ko jebe bitno je kome je Stanija dala p...e,kome je ciji momak detetu napravio dete,...itd!Ali da neidemo dalje u OFF!

Pa bilo je nevremena i kod nas u Macvi , samo mi nije jasno ako to objavi televizija hoce li tim ljudima sto ih je potuklo biti lakse od toga...

Ma наравно, апсолутно небитно дал ће да објаве или не. Ето, сад Томо рече и да је Пинк објавио, тако да нема више ко то није објавио, и прц. Елементарне су ствар сваке општине посебно, и тамо се треба жалити. Мислим тек тамо нема леба, пошто су општине још горе од републике. Тешко да има нека општина да нема дупло више запослених, и да не дугује ко зна коме све не, посебно ове веће.

jucer na sajmu sretosmo kolege a pre toga videsmo ivkovicevog novog jd-a 260 ks i svega 160 iljada evra i mi evo kako to radi redovan seljak kad onaj kolega kog smo sreli veli kupili njih nekoliko po 100 ha u djurdjinu medju njima i baja (miroslav ivkovic) za 11000 po ha a ako se neko seca bilo na tv to preduzece pa kao udruzenje seljaka tamo neko da kupi i ovo ono a jos ce biti zalosnije ako je to bilo drzavna zemlja(prisetite se onih 20 ha sto je bilo reci)
vi kako su krenili mi mali seljaci smo sexali jeza u ledja
naravucenije:pa vredi se baviti politikom zar ne
zaboravih reci on vodio seljake na proteste kao lose seljacima

Ja ipak mislim da je ovaj skup .Kod nas ipak stiže šareni kinez za 2.5 KM. koje kineskinje beru i tuku ručno.

Nazad
Vrh