mixer87kac
Član
Nisam ja bio na redu...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma lova do krova, plavi dizel je zaboravio, ima amneziju...Ako sam dobro razumeo, 60 l po hektaru sa cenom manjom za 30 dinara po litri, to izađe 1800 dinara po hektaru???
Misliš ministra?Jesi li bar ugostio coveka
Za neki povracaj na naftu aj i da verujemo, ali da ce povecati na 50 ha po gazdinstvu i subvencionisati dodatnih 30 ha i da ce oprostiti i glavnicu duznicima Pio, to nece niko ni u ludilu napraviti. Mozda i hoce zvalaviti pre izbora a posle ko vas j... pitace zar niste majmuni culi za marketing!Bio nam danas ministar u selu. Od jeseni odnosno za sledeću godinu se sprema dosta izmena. Moje pitanje je bilo u vezi nafte. Kaže od jeseni kreće prijavljivanje profi poljoprivrednika, a to su gazdinstva koja se bave isključivo poljoprivredom i osigurana su poreskoj po osnovu poljoprivrede. Ta gazdinstva će imati premiju za naftu od 60 litara po hektaru i 30 din/l. Biće povećan limit na 50 hektara i priznavaće se državna zemlja u zakupu. Kaže još, da ko je u pdv-u i to mu se odbija od cene, njega će po sadašnjoj ceni od 160 din/l kada se odbije pdv i premija nafta koštati 100 din/l.
Što se tiče PIO, sprema se zakon da ko neće da plati dug ne mora ali mu neće biti ni upisan staž. Kaže ministar, izljubimo se i nikom ništa. A ko želi da poveže staž, taj će plaćati samo glavnicu i to na rate....
Profi i Hobi-što mi to zvuči poznato opet hoće da nas posvađaju i da nešto provuku na štetu svih.Svaka čast ministru.Po ministrovim rečima onda PIO ne treba da se plati,malo morgen.Zato je i uveden. Ko nije platio PIO nema nafte.Da li će se dobijati diploma PRAVOG poljoprivrednika.Šta ćemo sa lažnim poljoprivrednnicima.To bih ja u zatvor.Bio nam danas ministar u selu. Od jeseni odnosno za sledeću godinu se sprema dosta izmena. Moje pitanje je bilo u vezi nafte. Kaže od jeseni kreće prijavljivanje profi poljoprivrednika, a to su gazdinstva koja se bave isključivo poljoprivredom i osigurana su poreskoj po osnovu poljoprivrede. Ta gazdinstva će imati premiju za naftu od 60 litara po hektaru i 30 din/l. Biće povećan limit na 50 hektara i priznavaće se državna zemlja u zakupu. Kaže još, da ko je u pdv-u i to mu se odbija od cene, njega će po sadašnjoj ceni od 160 din/l kada se odbije pdv i premija nafta koštati 100 din/l.
Što se tiče PIO, sprema se zakon da ko neće da plati dug ne mora ali mu neće biti ni upisan staž. Kaže ministar, izljubimo se i nikom ništa. A ko želi da poveže staž, taj će plaćati samo glavnicu i to na rate....
Bio nam danas ministar u selu. Od jeseni odnosno za sledeću godinu se sprema dosta izmena. Moje pitanje je bilo u vezi nafte. Kaže od jeseni kreće prijavljivanje profi poljoprivrednika, a to su gazdinstva koja se bave isključivo poljoprivredom i osigurana su poreskoj po osnovu poljoprivrede. Ta gazdinstva će imati premiju za naftu od 60 litara po hektaru i 30 din/l. Biće povećan limit na 50 hektara i priznavaće se državna zemlja u zakupu. Kaže još, da ko je u pdv-u i to mu se odbija od cene, njega će po sadašnjoj ceni od 160 din/l kada se odbije pdv i premija nafta koštati 100 din/l.
Zaboravio si. 4000 po ha i 1200 za to što pitaš.Агропрес | Удружење новинара за пољопривреду
ПОЉОПРИВРЕДА СРБИЈЕ Учланите се у Вибер групу Пољопривреда Србије и будите увек у току…agropress.org.rs
Da li smo ovo dobili ili sam ja zaboravio