I normalno,vas ne boli kao nas.To je ono što sam pisao u prethodnom postu.У Бајши су сад уводили водомере, 1м³ 30 динара.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I normalno,vas ne boli kao nas.To je ono što sam pisao u prethodnom postu.У Бајши су сад уводили водомере, 1м³ 30 динара.
Znam ja šta hoćeš da kažeš ali uzmi sve to što potrošiš pa pomnoži sa 54 dinara a ne sa 30 pa da vidiš računicu.Нека рачуница каже крмача која доји 25 литара воде дневно, залучена прасад 1.5-2 , товљеници 5-10 литара дневно. Наравно зависи и од годишњег доба и начина исхране. Кад се уђе у математику глава боли уши отпадају.
Srbija odustala od uvođenja ekonaknade za obveznike poreza na imovinuNa sastanku kabineta u Nemanjinoj odlučeno je da neće biti svojevrsne ekonaknade od 1.200 dinara ili €10,2 evra godišnje po obvezniku poreza na imovinu. Prvobitno je propisano da će se naplaćivati od 1. januara i da će za svaku dodatnu stambenu jedinicu biti umanjena za pola.
Pileći bataci u maloprodaji koštaju samo dva evra za kilogram i to je jednostavno nepristojno, to je neizdrživoNemačka kancelarka Angela Merkel organizovala je krizni „mesni samit“ na koji je pozvala menadžere najvećih maloprodajnih lanaca, a glavni zahtev koji je stavila pred njih je da meso pod hitno mora poskupeti.
Mediji prenose da se poskupljenje mesa traži da bi se višak zarade preneo na farmere, uzgajivače mesa, te male posrednike u poljoprivredi.
Veliki lanci jednostavno ih „gaze“ spuštanjem cena, odnosno uslovljavanjem otkupa proizvodnjom (skoro) bez zarade.
1000/100 tacnoNeka obrate pažnju ti koji kupuju takve batake, da li su svi recimo od leve noge, jer se antibiotici i ostalo uvek daju u istu stranu.....