Vesti i obaveštenja

Jedna lepa priča sa tužnim krajem
[video]https://youtu.be/HuF_WnuEUlA[/video]

Zato je sad npr. jedan Aca iz Klenka sa uvozom polovnjaka jaci nego IMT u zadnjih par godina,ipak su ljudi malo progledali.
Bobo nigde nisam rekao da je taj T40 bolji od IMT-a i pripazi na recnik.
A oni iz IMT-a su jos pre 20 i nesto godina izvozili modele sa odvojenom kabinom od menjaca,toniranim staklima i ostalom opremom na zapad,a nama su do lane prodavali 539 bez servo volana.

Zato je sad npr. jedan Aca iz Klenka sa uvozom polovnjaka jaci nego IMT u zadnjih par godina,ipak su ljudi malo progledali.
Bobo nigde nisam rekao da je taj T40 bolji od IMT-a i pripazi na recnik.
A oni iz IMT-a su jos pre 20 i nesto godina izvozili modele sa odvojenom kabinom od menjaca,toniranim staklima i ostalom opremom na zapad,a nama su do lane prodavali 539 bez servo volana.
Aca iz Klenka je jaci jer IMTvise nije u modi. Modeli sa izdignutom kabinom su se i pre mogli dobiti uz doplatu,2006 nama trazili 3000e doplatu za 577p, normalno uzeo sam obicnog

Imam 539 iz 1986 sa komproserom bez kabine,Kupili ga za 9.000 maraka i radi sve živio,Imam mali dvobrazni plug orem kad niko nemože od ovih velikih.Znam da za veće posede čovek treba da ima i jači traktor ali to je naša istorija i naš život. Nećemo imati više nikad takav traktor a imt će se voziti još 30 godina dok nestane sa lica zemlje.Možda su Bobo i Savapunck malo žešći na rečima ali ima je svaka na mestu.lepi su 150 konja,klima,četiri brazde...ali je ovde živelo još nekoliko hiljada kuća od IMT a sad dva tri prekupca.

E moja poljoprivredooo.::lose:: Ubice nas ova hemija,aditivi,kojekakve farbe,zasladjivaci i hemija za ubrzano zrenje.:zli::zli::zli:

Ako je istina, ovi zasluzuju isto sto i Causesku, mamicu im lopovsku. Sve je to od nasih, seljackih para. Mi punimo budzet a oni ga ovako trose! Ja se iskreno nadam da nece jos dugo, gore vlasti nije bilo od kako je gavran pocrnio.

У рукама ми је један часопис од пре 30 година, где је у табели приказано кретање цене трактора у паритету са пољопривредним производима. Како да то ставим на пољоинфо :sta:.

Фотографију знам да поставим али је прилично мутно. За скенирање ми треба помоћ ноког ко зна и хоће да објасни КАКО (корак по корак):udri:. Има и таблица паритета комбајна и вештачког ђубрива.

Хајде да причамо о скенирању. Скенирао сам и убацило ми је у нешто (пише Foxit Reader). И шта и како сада?

Pre skeniranja, u programu za skeniranje postoji opcija kako da ti snimi to što slika, da li kao sliku (jpeg) , dokument (pdf)... tu izaberi jpeg, pa tu sliku postavi kao što postavljaš i ostale slike na forumu.
Ta slika koju si skenirao će se nalaziti u nekom folderu u My dokuments, My scans na primer.

paritet.jpg

- - - - - - - - - -

paritet-2.jpg

Хвала колега на помоћи.

Svako bi imao po kombaj u avliji,a ferdzike bi menjali ko patike cim mu se gume izlizu aj kupi novog ko bi se jbvo sa zamenom guma:osmeh: i radili bi nasi giganti ko u sretna vremena!

Nazad
Vrh