paorpaor
Član
Od koga oni to misle da naplate nije mi jasno. Jedino da otmu zemlju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
http://youtu.be/abzCSW7lWrc На овом снимку се спомиње да у Чешкој републици немачки Хорш купи фарму и 3000 и нешто хектара обрадиве земље?Јесу ли сад Чеси луди што су продали 3000 + ха земље Немцима или смо ми луди што терамо инвеститоре па макар то били Арапи...Где су Чеси сад а где ми
Sve potpisujem.EU je ta koja će nas zatrpati pa ćemo se prodati za male pare a mi nikad da se osvestimo.Сале 307 такође и ја сам да та земља остаје у државном власништву,не да се продаје странцима,не само та него сва у Србији,али кад сам одгледао снимак европска фарма,све сређено,кажу да су немци купили од неког Чеха који је то уништио(код нас је таквих пун к***),па ме копкало то за земљу..
Зоране ја мсм да управо док год јуримо ту ЕУ пропадаћемо скорз,будала је ко мисли да ћемо икад ући тамо,а само усвајамо законе који иду нама на штету а добро доносе оснивачима ЕУ,једноставно нас уништавају а власт као керови само трче за њима да им ови дају пар еура у џеп и ко јебе народ,земљу,државу..
Letonska nacionalna aviokompanija Er Baltik počela je da prihvata virtuelnu valutu bitkoin kao sredstvo plaćanja avionskih karata, objavljeno je na sajtu kompanije.
U pres službi kompanije, Interfaksu su rekli da elektronska valuta može da se koristi samo za kupovinu najjeftinijih karata Er Baltik osnovne klase (basic class). Karte za bitkoine se mogu kupiti isključivo na sajtu kompanije gde je njihova cena izražena u evrima.
Prema podacima PwC, ukupna tržišna vrednost svih bitkoina u opticaju je oko osam milijardi dolara, a svakodnevno se njima obavlja oko 80.000 transakcija širom sveta.