@Stanke
Ako se tvoj post odnosio na mene, prvo da ti kažem da je nelečim nikakve fustracije ni na kome, zato što ih ni nemam. Što se tiče Ševarlića a i ostale gospode profesora, svi su oni pametni kad se radi o nekom drugom, a niko od njih nije ništa uradio za nas. Stalno slušam kako mora da se sluša struga i nauka, kako se mi ubeđujemo u nešto 20 godina itd isl., ali ja nevidim da običan narod bolje živi... To da su oni stručni, u to ne ulazim, ali ko god se bavi malo duže poljoprivredom, zna manje više kao i oni... O njihovom naučnom radu neću da komentarišem, jer mislim da pomažu koliko im uslovi u ovoj našoj pokradenoj Srbiji dozvoljavaju...
A još nešto, sad kad ode u penziju može da gaji tu blitvu , pa da zarađuje i obrće kapital, pa nek nam dokaže da mi svi ostali nemamo pojma da radimo. Al pitaću ga jekad mu neki hiper/super market neplati 60 ili 120 dana šta će onda da radi. Mada nebojim se ja za njega imaće on veću penziju neg što je platu imao...
E moja Srbijo, svi pametni, al niko da te pokrene napred i kad nema onda udri po narodu...