Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
GRADSKA UPRAVA GRADA BEOGRADA@ ddragan
Može li informacija o izvoru ove slike, da li je nešto zvanično ili je neko kod kuće oštampao dok mu je bilo dosadno.
Savez pčelarskih organizacija Srbije započeo je sa EU i austrijskom razvojnom agencijom rad na projektu „Reka meda“, vrednog 218.988 evra.
Zahvaljujući ovom projektu Savez pčelarskih organizacija Srbije proizvešće sopstvenu jedinstvenu teglu ...
Službenicima ministarstva koji su obuhvaćeni istragom, ministar Glamočić je prošlog četvrtka potpisao putne naloge i posalo ih na pet dana u Mađarsku, što je istražnim organima zasmetalo u radu.
Bivsi ministar se "uvalio" u NIS...Plata ko zna kolika,to mu je kao uteha posto je ostao bez ministarske fotelje...Bio sam za promene i SNS,ali kad vidim sta se radi odlucih da vise na glasanje ne izlazim...http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/goran-knezevic-sad-savetuje-kravcenka/37616
Ne izlaskom na izbore omogucavate strankama sa manjim procentom glasova da vode drzavu, to ne valja! Izadjite na izbore,ali ne glasajte, veca izlaznost veca sansa da se oni krve a ne mi ovde! izlaz da, glas ne-moj moto