Peet
Član
No fucking comment!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Komunisticka tvorevina?Ево бићу најдиректнији што могу, волим Србију, волим Срем, волим Банат, волим Бачку, волим Шумадију, волим Косово, волим цео југ Србије, волим Р. Српску, а само спомињање те комунистичке творевине Војводине не могу да смислим.
A možeš li da smisliš desetine hiljada naseljenih kolonista i oduzete desetine hiljada hektara i kuća kako Vojvođanskim Švabama tako i starosedeocima Vojvodine?Pa i to je komunistička tvorevina i niko ni ne spominje da nije trebalo tako.Ево бићу најдиректнији што могу, волим Србију, волим Срем, волим Банат, волим Бачку, волим Шумадију, волим Косово, волим цео југ Србије, волим Р. Српску, а само спомињање те комунистичке творевине Војводине не могу да смислим.
Па изволи и изнеси твоје историјско виђење, а моје трицкање заобиђи. Ако мислиш да ћеш заменом теза као горе о љубави, и оваквим провокацијама некога импресионирати, онда се вараш. Напиши молим те твоје виђење историје па да причамо.Komunisticka tvorevina?
O cemu ti truckas...
И о томе можемо да дискутујемо, али је то сложићеш се друга тема од ове коју смо започели.A možeš li da smisliš desetine hiljada naseljenih kolonista i oduzete desetine hiljada hektara i kuća kako Vojvođanskim Švabama tako i starosedeocima Vojvodine?Pa i to je komunistička tvorevina i niko ni ne spominje da nije trebalo tako.
Potpisujem ovo kome se nesvidja neka pakuje prnje i nek ide gde mu vise odgovara,a nas neka ostave vise na miru mi mozemo i hocemo da zivimo u Srbiji kakva god da je!Kakva bre autonomija!!! To je kao da pustite zenu da radi sta hoce u vasoj kuci.Kad-tad docice do sr.nja.Jedna drzava,jedna vlada,jedna kasa,jedan predsednik.Kome nevalja prtina.Blizu su i Madjarska,i Rumunija,i Austrija,pa kud je kome volja.Jooj sto se nepitam bar dva dana...
Druže nije Kosovo krivo što smo imali i imamo lošu vlast,teško onom narodu što je ostao tamo,ne verujem da bi se iko menjao sa njima pa da ima i gorivo besplatno....E moj druže to je zato što se preko Kosova i na Kosovu peru milijarde dolara kako kriminalnih tako i državnih.Dižu se duple plate ,a niko nigde ne radi.Plaćena im je struja,voda pa čak i mobilni.A mi u Vojvodini ne platimo jedan račun za struju i odmah evo ekipe na banderi.Aršini su dvostruki i muka mi je od same pomene Kosova.Jako je teško detetu(Srbiji) oduzeti sisu(Vojvodinu),a da dete pritom ne pati,plače i pravi probleme.Vreme će uraditi svoje kad shvatimo kako živimo a kako bi mogli živeti,šta imamo a šta bi mogli imati....i opet sve to u sastavu Srbije samo na malo drugačiji način.
Ovo ne vodi ni cemu,ali cu vam postaviti jedno pitanje.Kakva bre autonomija!!! To je kao da pustite zenu da radi sta hoce u vasoj kuci.Kad-tad docice do sr.nja.Jedna drzava,jedna vlada,jedna kasa,jedan predsednik.Kome nevalja prtina.Blizu su i Madjarska,i Rumunija,i Austrija,pa kud je kome volja.Jooj sto se nepitam bar dva dana...