Vesti i obaveštenja

Nije tačno da su poljoprivredna gazdinstva poput PKB, PIK Bečej... propala zbog toga što njima poljoprivreda nije bila rentabilna. Oni su upropaštena jer nekome je to tako odgovaralo i nekome koje izvukao korist od propadanja tih firmi.

PKB zvanicno nije ni propao ali gospodin Dinkic tvrdi da jeste ,a on je povracen i izlazi iz restrukturiranja i vraceni su dugovi vecina stvari je isplacena za kes itd itd . da neduzim sad obmanjuje se i dalje javnost i kako se servira u javnom servisu ljudi su ubedjeni da je to tako . A vecina stvari bas nisu takve kakvim ih prave nasi politicari.

Nije tačno da su poljoprivredna gazdinstva poput PKB, PIK Bečej... propala zbog toga što njima poljoprivreda nije bila rentabilna. Oni su upropaštena jer nekome je to tako odgovaralo i nekome koje izvukao korist od propadanja tih firmi.
Ja mislim da smo mi kao narod a pogotovo poljoprivrednici obicna telad i nazalost nasi politicari nas tako i tretiraju i rade sa nasom imovinom tj imovinom ove drzave sta pozele, firmi vise nema i sad je i ono jedino sto nam jos valja a to je zemlja doslo na red. Izgleda da bolje nismo ni zasluzili,jer svako gleda samo svoje sitno malo bedno **greška,na kraju krajeva ministar finansija je nas gradjane ove zemlje pre mesec dana javno u emisiji na tv prvoj nazvao lazovima jer nije istina da bi mi platili zakup zemljista veci od 250e po ha kako kaze gospodin. pozdrav

Ajmo ljudi malo dobre volje!!!
13040012.jpg

414926-tijana.jpg

Ево сад ни пшеница не ваља :haha:
http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/...eranaliza-potvrdila-olovo-u-psenici-iz-Srbije

ајде да организујемо кладионицу у хуманитарне сврхе .. тикет лепо и погађамо шта је следећ ? лубенице или парадајз ? ја типујем на малину из 1 у 1 ...
Ovo vise nije normalno!

- - - - - - - - - -

Ovo moze samo u Srbiji,iz zatvorske celije u direktorsku fotelju!!! http://www.blic.rs/Vesti/Vojvodina/374292/Jozef-Kasa-novi-direktor-Subotickih-novina

- - - - - - - - - -

http://www.blic.rs/Vesti/Vojvodina/374292/Jozef-Kasa-novi-direktor-Subotickih-novina

Odlucili da nas srede izgleda!!! Pa znao sam da ce nesto da izmisle i za psenicu samo da joj zeznu cenu!! To sam rekao caletu jos kad sam cuo ono za kukuruz odmah sam znao da ce i za psenicu da izmisle nesto.. Isto tako i sa onim raznoraznim gripovima cas svinjski cas pticiji pa koziji pa dokle bre aman.. Gori su bre od ovih sa smakom sveta!!!

Нема случајности тако се јефтино подрива економија земље на коју треба извршити притисак да потпише капитулацију :osmeh:

Ako ovako nastave neznam sta ce biti... Nakraju cemo poklanjati proizvode a niko nece hteti da ih uzme a kamoli kupi... Zalosno...

I to opet pise blic,kakva slucajnost.
Treba ih tuziti isto su radili i sa pcelarima prosle godine oko izvoza meda u Nemacku kada je pronadjen ostatak antibiotika u jednom uzorku isfabrikovali su aferu kako je vracen kntingent iz Nemacke ovo ono,med nije ni preuzet bio od proizvodjaca jer su se cekali prvo rezultati analiza.
Kada nema jekih i brojnih udruzenja poljoprivrednika koja bi reagovala mogu da nam rade sta hoce.Sami smo krivi:bravo:

Mi mu dodjemo nesto kao nejako siroce na koje ama bas svako istice pravo da mu lupi samar kad god mu se prohte.Ali me uvek iznova iznervira domaca dusebriznicka carsija koja odmah krece u naduvavanje price i davanje joj ovakvog i onakvog epiloga,a sve sa jasnom namerom da nasteti domacoj privredi,poljoprivredi,obicnom proizvodjacu...Pa nama i ne treba niko drugi da nam pravi afere,nama samo treba "pustiti buvu",sve ostalo cemo mi sami izrezirati,tu smo vrhunski umetnici.

Nazad
Vrh