Nije tačno da su poljoprivredna gazdinstva poput PKB, PIK Bečej... propala zbog toga što njima poljoprivreda nije bila rentabilna. Oni su upropaštena jer nekome je to tako odgovaralo i nekome koje izvukao korist od propadanja tih firmi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja mislim da smo mi kao narod a pogotovo poljoprivrednici obicna telad i nazalost nasi politicari nas tako i tretiraju i rade sa nasom imovinom tj imovinom ove drzave sta pozele, firmi vise nema i sad je i ono jedino sto nam jos valja a to je zemlja doslo na red. Izgleda da bolje nismo ni zasluzili,jer svako gleda samo svoje sitno malo bedno **greška,na kraju krajeva ministar finansija je nas gradjane ove zemlje pre mesec dana javno u emisiji na tv prvoj nazvao lazovima jer nije istina da bi mi platili zakup zemljista veci od 250e po ha kako kaze gospodin. pozdravNije tačno da su poljoprivredna gazdinstva poput PKB, PIK Bečej... propala zbog toga što njima poljoprivreda nije bila rentabilna. Oni su upropaštena jer nekome je to tako odgovaralo i nekome koje izvukao korist od propadanja tih firmi.
Ovo vise nije normalno!Ево сад ни пшеница не ваља
http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/...eranaliza-potvrdila-olovo-u-psenici-iz-Srbije
ајде да организујемо кладионицу у хуманитарне сврхе .. тикет лепо и погађамо шта је следећ ? лубенице или парадајз ? ја типујем на малину из 1 у 1 ...
Treba ih tuziti isto su radili i sa pcelarima prosle godine oko izvoza meda u Nemacku kada je pronadjen ostatak antibiotika u jednom uzorku isfabrikovali su aferu kako je vracen kntingent iz Nemacke ovo ono,med nije ni preuzet bio od proizvodjaca jer su se cekali prvo rezultati analiza.I to opet pise blic,kakva slucajnost.