Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Tako je druze ratni heroju sa pet zvezdica! Pravi reda a ne da se zvrlja kojesta a tema je dali se vestak baca ili rasipa! Ja bih rekao ni jedno ni drugo vec se biljke prihranjuju!
Ja se samo koristim izrazima kojima vidim da se ljudi na forumu sluze,znam i ja da se pravilno izrazavam.
Vidim da je na forumu opustena atmosfera pa se tako i izrazavam.Da sam hteo mogao bih ja to i strucnije da napisem ali mislim da nije potrebno.
Sandore
Da je moje ja bih spremirao odmah to je moje misljenje
jer kad svakako idem dva puta spremacom pa isao sad jednom ili pred sjetvu dva puta meni je svejedno
ljudi urea predsetveno ok. Kada je za an idealno?uzo sam ga poctkom januara za 21.5 din euro 95 nije bilo kalkulacije za ureu.Dakle kad je najbolje da ga primenim a da ga nebacim?
Zaboravih reci nemam spartac sa sistemom za prihranjivanje
AN(NH4NO3)sadrzi azot u amonijacnom i nitratnom obliku koje biljke kao takve mogu odmah koristiti.On odmah deluje-naravno cim se rastvori.Ali kako je to so jake kiseline i slabe baze on hidrolizuje kiselo i povecava kiselost zemljista(smanjuje pH)