Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako ste zadovoljni sa semenom iz krstura??Kakvi su planovi za sledecu godinu?
Mi izbacujemo baburu, a povecavamo crvenu ajvarusu. Za sledecu godinu 9kj paprike u planu. Mozda 2kj hibrida za probu
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Pa konkretno ja ga nisam imao kod mene, ali vise su drugari zadovoljni semenom iz valjda RumeKako ste zadovoljni sa semenom iz krstura??
Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока
Kolega kako ro se pokazao ovaj nacin proizvodnje cupanog rasada?koliko si imao po m 2 rasada?Kako napreduje proizvodnja rasada za otvoreno polje? Kod mene dosta sporije u odnosu nanproslu godinu! Jedva se izborismo sa hladnocom!![]()
Kolega kako ro se pokazao ovaj nacin proizvodnje cupanog rasada?koliko si imao po m 2 rasada?
Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока
Pozdrav,oldtimer je napisao(la):
Kako napreduje proizvodnja rasada za otvoreno polje? Kod mene dosta sporije u odnosu nanproslu godinu! Jedva se izborismo sa hladnocom!
Nema potrebe grejati rasad za otvoreno polje,agril resi stvar u slucaju hladnijih nociPlaniram ove godine da uzmem plinske topove za nocno dogrevanje plastenika s rasadom paprike? Kakva su vam iskustva. Jedni mi kazu slobodno, jedni nikako.