Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da mislim da je to jedini razlog ovakvog izgleda paprike. Preterao si sa stajnjakom ili nije dobro zgorelo. Samim tim moguce je da nedostaje neki od hranljivih elemenata, tj biljka ne uspeva da ga uzme jer ima nekog drugog elementa vise nego sto je potrebno.
Probaj daj joj malo azota (KAN )na par struka i dbro zalij i prati dali se stanje popravlja?
Dali ti tu nemaš višak vlage da ti nije u korijenu blato.
Armada se mesa sa tonusom,volej,mospilanom ili nekim slicnim preparatom...i obavezno dodavanje nekog okvasivaca nun film ili slicno...Koji su najbolji preparati u borbi protiv grinje u paprici,koristio sam Armadu ali deluje mi da nije bas efikasna u potpunosti i na koji je razmak vremenski najbolje ponavljati prskanja paprike akaricidima......da bi se suzbila sto vise grinja.........
Ma ja sam dodavao tecnos za sudove ali nun film je mnogo gusci i kad padne na prste dugo ostaje glatak izmedju prstiju...Taj nun film se poceo dodavati ovog prolecabbar kod mene u okruzenju.Ja vec nekoliko godina koristim abastate protiv grinje i zadovoljan sam efektima.Od ove godine je u kombinaciji sa tim nun filmom i odjednom to postaje dobitna kombinacija.Mislim da nam uvaljuju to samo da bi prodali jos nesto.Daj Boze da gresim ali...........nesto im ne verujem