Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala, trudimo se da bude jos bolja.
Ove godine sam sa drugim sjemenom koje sam kupovao dobio i nešto sjemena belo uvo da probam. Molio bi te da mi kažeš nešto o toj paprici pošto si ti najupućeniji od proizvođača (normalno ako imaš volje za to). Dali se bere kao i slonovo uvo u više navrata. Negdje sam pročitao da sva dolazi odjednom u berbu neznam dali grešim. Dali ju napadaju sve bolesti kao i slonovo pošto vidim da tvoja uopće nema bolesti. I daj molim te napiši način zaštite kako i sa čim provodiš zaštitu a bome i gnojidbu.
Ove godine sadim Slonovo uvo pošto ga do sada nisam sadio sve me zanima. Do sada sam sadio Palanačko čudo i Amforu i bio zadovoljan.
Pitanja puno ali mislim da nisam samo ja taj kojeg to zanima samo što drugi šute a ja volim da pitam pa možda dobijem odgovore koji mi nedostaju.
Kako kaže poslovica "tko pita taj ne skita"
Pozdrav!
Iz mog iskustva svako ulaganje donosi poboljsanje kvaliteta,ali yebi ga kad cena ne isprati svu nasu muku.
Beži od nje nemoj džabe da se mučiš.Sitnija je tako da na pijaci prolazi samo kao treća klasa, tankog perikapa i slabo zatvara tako da ako je vreme nestabilno tj. kišno sa velikim razlikama u temperaturi pocrni seme .Imaš mnogo kvalitetnije sorte .Pozdrav,
Da li je tko sadio paradajzericu Beli Kalvil? Nek malo napiše kakva su iskustva sa njom.... Nisam je imao prilike do sada niigdje vidjeti a mogu da nabavim sjeme!
Hvala prijatelju!Beži od nje nemoj džabe da se mučiš.Sitnija je tako da na pijaci prolazi samo kao treća klasa, tankog perikapa i slabo zatvara tako da ako je vreme nestabilno tj. kišno sa velikim razlikama u temperaturi pocrni seme .Imaš mnogo kvalitetnije sorte .