Kolege kakvi su vaši komentari šta je sa ovih žuti listova pojavljuju se od polovine vegetacije.
Uploaded with ImageShack.us
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A zasto si mesao Ca sa bilo cim??
Azota može biti samo viška jer sam prije 20 dana dao 40kg ureje na 3000m2.Miladine da ti mozda nefali azota ovoj paprici....
Nisi me razumeo,ja sam ti to i rekao da nisi malo preterao sa azotom pa poremetio ishranu kompletne biljke....
Ovo je viroza koju ti je preneo trips,a tripsa imas vidi se po listu paprike,krajevi su talasasti i malo nepravilini.Kolege kakvi su vaši komentari šta je sa ovih žuti listova pojavljuju se od polovine vegetacije.
Ovo je viroza koju ti je preneo trips,a tripsa imas vidi se po listu paprike,krajevi su talasasti i malo nepravilini.
E,vidiš,ja više ne vjerujem ni u kakvu analizu zemlje, mene su u polj. institutu u B.L. doooobro zeznuli sa analizom!!!Moj kolega devet godina sadi papriku u monokulturi i nema nikakvih problema prisiljen je tako radit zbog nedostatka površine. Jedino što u monokulturi mora da se dosta poveća đubrenje i obavezno analiza zemlje odatle sve dolazi.
misliš na hidratni krečNa m2 ide 0,08 kg gnojiva pa ti izračunaj koliko si preterao a za kiselost razbaci kreč po zemlji prije obrade i to kilogram na 1 m2.
miladine 100 posto je trips!I jako ga je tesko ukloniti!Moze da se radi neonikotinoidima u duploj dozi,ili mozda bolje da se radi sisteminom,odn perfektion i za dva dana fastac npr.