JuRa
Član
Mnogo je to kume, ja bi da ih koljemo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Postoji preparat koji ih 100% nisti. Zove se Warrant Power i provereno je kod mene tokom cele prosle godine nije bilo tripsa.
Sent from my SM-C5000 using Tapatalk
Hitmanle016;......... Warrant Power ............... cele prosle godine nije bilo tripsa. [/QUOTE je napisao(la):WARRANT POWER. kombinacija sistemičnog (imidacloprid) i .....
https://vesti.krstarica.com/drustvo/srbija-zabranjuje-pesticide-stetne-po-pcele/
[TABLE="class: contentpaneopen-clanak"]
[TR]
[TD="colspan: 8"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: createdate"]Objavljeno : 12.01.2017.[/TD]
[TD="class: createdate"][/TD]
[TD="class: createdate, width: 20"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 8"]Insekticidi iz grupe neonikotinoida ne predstavljaju ozbiljnu opasnost samo za pčele, već i za mnoge duge vrste, upozorava se u izveštaju naučnika koji je 12. januara objavio Grinpis. Ekološka organizacija je navela da novi dokazi ukazuju da upotreba neonikotinoida ima šire ekološke posledice i predstavlja pretnju i za bumbare, leptire i vodene insekte. Nakon ocene rizika nadležne evropske agencije iz 2013. da klotijanidin, imidakloprid i tijametoksam predstavljaju opasnost za pčele, Evropska komisija uvela je delimičnu zabranu i ograničila upotrebu tih pesticida. Konačna odluka o sudbini neonikotinoida očekuje se na jesen. U međuvremenu industrija pesticida tvrdi da proizvodnja uljane repice trpi zbog zabrane i snažno lobira u Briselu da njihovi proizvodi ostanu na tržištu.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Imao sam ja prosle god zalutalih par korena ljute nije imalo uticaja.Kolege,treba mi savet.Kada sam rasadjivao papriku u plastenik,greskom sam sa baburom rasadio i jedan kontejner ljute,oko 40 komada.Sad me zanima da li ce to imati nekog uticaja na baburu,da kod oprasivanja ne dodje do prenasanja ljutine na baburu.Mislim na ovaj zasad i ovu godinu.
Nemezis
Sent from my SM-C5000 using Tapatalk
7.80mHitmanle016
Koja je ovo širina plastenika?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pocupaj tu ljutu papriku jer bi mogao imati poluljutu baburu.Kolege,treba mi savet.Kada sam rasadjivao papriku u plastenik,greskom sam sa baburom rasadio i jedan kontejner ljute,oko 40 komada.Sad me zanima da li ce to imati nekog uticaja na baburu,da kod oprasivanja ne dodje do prenasanja ljutine na baburu.Mislim na ovaj zasad i ovu godinu.