Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koju ces da kupis,moj stric ima sa cetiri brazde i zalivanjem (cena sadilice 15000€)sadio prosle godine iz kontejnera ekstra odmah se primilatamara1611 je napisao(la):Kakva iskustva imate sa sadilicama,kada je u pitanju paprika iz kontejnera.Planiram da kupim jednu,rotacionu,a inace se proizvodi kod nas i izgleda jako kvalitetno...
Uzgred Nikola cime ti se bavi stric?Sta proizvodi i jel radi vece povrsine?nikola indjija je napisao(la):Koju ces da kupis,moj stric ima sa cetiri brazde i zalivanjem (cena sadilice 15000€)sadio prosle godine iz kontejnera ekstra odmah se primilatamara1611 je napisao(la):Kakva iskustva imate sa sadilicama,kada je u pitanju paprika iz kontejnera.Planiram da kupim jednu,rotacionu,a inace se proizvodi kod nas i izgleda jako kvalitetno...
Ja se izvinjavam na ovim narodnim govorom "pelcovati" kod nas pokidati zaperke koji rastu ispod pazuha listaantunsubotica je napisao(la):Izvinite gospodine Topalovicu kad bi objasnili termin pelcovati? Kod nas to znaci kalemiti.
E je...m ti poso kad i papriku treba da zalamam,pa onda je to ko u rudniku sunce ti poljubim.Ma ljudi radite sorte,odnosno hibride koji nisu zahtevni,ne ubijajte se od posla i gluposti.Ne znam,ali ako moze izbegavajte...antunsubotica je napisao(la):Pa pretpostavio sam da se radi o zalamanju zaperaka. Sta predlazete da je ostavim na dve grane? Danas ili sutra ocekujem seme da mi stigne paprika kameleon. Kad da je sadim u toplu leju? Rasad bih sadio u plastenik bez grejanja.