petrovicnikolaaa
Član
I mi poceli danas. Ne znam samo najavljuju neke blage minuse do kraja meseca...treba biti oprezan.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji dan si posejao ?
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
I mi poceli danas. Ne znam samo najavljuju neke blage minuse do kraja meseca...treba biti oprezan.
Pa ove godine imam, dve leje 12m x 2.10m, oko 330 kontejnera pola 200 rupa pola 230. Tu imam dva grejaca na struju po 120m, od 2kw. Pa sta znam poveca se racun za struju za 4-5hiljade ali bitno je na pocetku, posle se temp smanjuje.Svaka ti cast. Ja sam prosle godine imao oko 1 ar rasada...koliko te kosta da odrzavas tu temperaturu?
Pa sve do pocetak maja, kako vreme dozvoli za sadnju. Meni je i prosle god bila u 230 i 200 i bila je super. Naravno da je bolje sa manje br rupa ali ne bih imao toliko mesta.U jbt...pa do kada drzis rasad u tom sa 230 rupa? Ja sam radio rasad (do rasadjivanja bude u kontejnerima) 104 rupe i to je onako...tu i tamo...mora da se vodi racuna o tacnom momentu rasadjivanja. Meni udarila neka kisa prosle godine 10-tak dana nisam mogao da postavim foliju, muke zive...za tih 10 dana rasad porastao da te bog sacuva... idealno bi bilo sa 66 rupe...inace veceras smo zavrsili sadjenje u kontejnere. Oko 200 komada 104 rupe i nekih 60 komada 66 rupa. Ubacio sam kube i podlozio, ubacih nekoliko panjeva, dosta razliku pravi u odnosu na napolje. Ove godine sam prilicno smanjio kolicinuu odnosu na proslu ali se nadam da cu povecati prinos...