Uzgoj paprike -opšta tema

• Začetnik teme oblak
  • Datum pokretanja
Hvala jos jednom ako je tako necu nista...jer mnogo bolji rasad bude kada probije poneka zilica kroz onu rupu na kontejneru pa ne bih stavljao najlon i ocednije je...a poprsakcu uz sam kraj do folije pola metra. A tu necu ni da stavljam rasad.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Nemoj da ti koren prorasta u zemlju. To ces morati pokidati kad budes podizao kontejnere a biljka ce nepotrebno trositi energiju da razvije to korenje. Mislim da je kontejner dovoljan ako rasadu das dovoljno vode i hrane

Послато са U8815 користећи Тапаток 2

Pa pusti po par cm i izvadi se zajedno sa njom. Gde sam stavljao slamu ili malcirao necim drugim pa nije koren malo dotakao zemlju losiji mi rasad bio.

I mislio sam na alge al ne izrazih se dobro stao mi mozak . To moj stari se plasi da ne krene nesto po zlu a imali smo alge i ranijih godina manje vise Kad je vise vlage vise ih i ima.

Bas tako. Ali ne stete biljci. Kada se osuse opet ostaje sloj zeleni gore ali bitno je da ne steti.

Konacna naprava za sejanje, mislim da vredi napraviti.
https://youtu.be/1Mu_4T75l4k[URL] https://youtu.be/1Mu_4T75l4k Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk

@indoor iz kojeg razloga nagrces zemlju tako oko biljke preko folije,i od cega si pravio te drzace za agril?

Izgleda igle injekcije e sad da li su poravnate mislim da jesu vrhovi, posto su fabricki zakoseni vrhovi igle. Kakva je pedala za komandu usisaj - otpusti ili kakav je ventil koji obavlja operaciju podigni -spusti.?

Izgleda igle injekcije e sad da li su poravnate mislim da jesu vrhovi, posto su fabricki zakoseni vrhovi igle. Kakva je pedala za komandu usisaj - otpusti ili kakav je ventil koji obavlja operaciju podigni -spusti.?
Mnogo prosto, prstom zatvaram i otvaram rupu na glavnu cevku, kad izgubi vakum seme pada.

Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk

Mnogo prosto, prstom zatvaram i otvaram rupu na glavnu cevku, kad izgubi vakum seme pada.

dafc7e0bdddea08cf035d19c0b4acab6.jpg

Nazad
Vrh