JuRa
Član
semmo
Dobra ti je ova paprika,ekstra uradjena
Dobra ti je ova paprika,ekstra uradjena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cini mi se da je ovo virus mozaika lucerke
Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Pozdrav svima.
Najljubaznije vas sve molim da me malo prosvjetlite u vezi paprike. Dali je uopće moguće da vi još uvjek mučite muku koju papriku da psadite, a u Srbiji imate ovo. Po kazivanju onog koji prodaje sjeme daleko je bolja baš od svega. Molim vas ISKRENO vaše mišljenje o ovom.
[TABLE="class: tborder, width: 100%, align: center"]
[TR]
[TD="class: alt2, width: 175"]laca022
Polako se zagrijava
Član foruma od: 05.03.2015
Zahvala (dobiveno): 11
[/TD]
[TD="class: alt1"]
Ravnje kod Sremske Mitrovice.
Srbija
Citiraj:
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt2"]Prvotno napisano od cabage
Zašto pobogu???
Mogu i ja izdvojiti najljepše paprike i poslikati sa svih strana, baciti krasnu priču i prodati vam sjeme. Niti imam volje niti vremena za takve ambicije...
Živi i zdravi bili u slijedećih godinu dana, za ostalo ćemo se sami pobrinuti![/TD]
[/TR]
[/TABLE]
xxxxx je među prvima naručio 1kg semena od meneTako da znate sledeće godine ona paprika sa kojom se bude hvalio biće od mog semena
Ja ne moram da slikam samo najbolje kada su sve iste. Mi ne koristimo hibride,niti smo kada koristili, tako da mogu da ostavljam seme koje svake godine daje sve bolju papriku.Onaj ko sadi Kaptur f1,slonovo uvo,ljubov dlan,Misinu kraljicu itd ne može da ostavlja seme ni za sebe ni za prodaju zato što neće imati ništa.Ja sam prodao ove godine par kg semena tako da će od mog semena biti posejano nekoliko hektara u Hr .Siguran sam da ću sledeće godine imati mnogo više narucenog semena kada vidite razliku izmedju hibrida i moje paprike.
Želim svima srećnu novu godinu ������ Puno zdravlja sreće i uspeha želi vam od srca ������ porodica Belovukovic.
Attached Thumbnails [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ajde ponovo da pitam Kada se seje Kaptur za plasteničku proizvodnju? Možda sada neko odgovori
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dal ste probali da gajite ''Moravsku kapiju''??Pocela je sa 80 da bi pala polako(za dve nedelje) na 45 jedan dan i opet bi se popela i ostala stabilna na 55 do 60. Ja sam zadovoljan sa isplatom,bude i solarno a i na racun za par dana.