Uzgoj paprike -opšta tema

• Začetnik teme oblak
  • Datum pokretanja
Koliko se dati primetiti na pijacama se trazi sitnija paprika ona koja se stavlja u tursiju....tipa polubabure ili paradaizare..ona u krcmi ima cenu i do 100 dinara krupne i velike paprike slabo se kupuju...

Da li je neko radio Nemezis.plastenicka paprika konusnog oblika bele boje.Zanima me kako se prodaje po pijacama, da li ima prodju.

Interesuje me koju sortu sadite od ljutih paprika?
Samo Holandski hibridi.
Sto se tice Nemezisa radim je i ja. Solidna je paprika, ali nije bas prodajna paprika.
Vise e trazi zuta i svetlo zelena od bele silje.

Videcemo.Jos uvek sam u fazi planiranja i verovatno cu, posto je to druga proizvodnja, raditi nesto jevtinije tipa Dora,Zupska rana ili eventualno Kameleon posto je brza paprika.

Dali si imao Kameleona ove sezone? Dali si zadovoljan prinosom, kvalitetom,,,
Nismo je radili par godina.

Nisam, imao sam Strizanku i Doru.Nisam nesto zadovoljan prinosom i prvi put sam radio papriku u plasteniku.Bilo je tu gresaka koje cemo popraviti sledece godine.
Ako bih trebao da biram izmedju ove dve paprike onda Dora.

Zatvaramo sezonu :)
0c131f98a0fd72706b84904cea0fa83d.jpg

Sent from my D2403 using Tapatalk

Brali smo i mi ali imalo je bar jos 1t krupne. Dosta je za ovu godinu, treba da se izore dok je lepo vreme.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Pozdrav dobri ljudi ! Zanima me kakva su Vam iskustva sa paprikom ajvarušom......mislim koja Vam je bila od prilike najbolja....i što mislite o paprici Kraljica i Mišina... mi smo ove godine sadili, Slonovo uvo, Ljubov dlan, Mišina i Kaptur....i da li netko ima za prodat domaće sjeme od paprike ajvaruše (naravno neke što krupnije:cool:...razmišljam koju bih posadio ove godine najviše pa bi mi dobro došla svaka pomoć i naravno ako vam ja kako mogu pomoći tu sam.......Hvala

Kako si ti bio zadovoljan sa Misinom?Hoću da rasadim 10ak ari da se oprobam i u toj proizvodnji :)

Послато са SM-G355HN уз помоћ Тапатока

Mišina je bila ok ali ništa specijalno kao što se predstavlja.........naprotiv čak je bila najsitnija u prosjeku od slonovog uva ,ljubovog dlana i kaptura......zato me i zanima drugo mišljenje:ideja:

Nazad
Vrh