Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam uzeo ove godine teppeki i pusticu ga. Do sada nisam ali mi je moj zastitar preporucio, ali nije jeftin, kesicu 140g platio sam oko 5000 din.Interesuje me koliko vi zalivate za vreme vrucina? Predstoji nam jedan period sa visokim temperaturama
Jel neko koristio teppeki i kako se pokazao?
Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Meni treba za 50 ari 100g da pustim kroz sistem tako mi je rekao zastitar, posto 200g ide po ha zalivanje a 100g folijarno. A morao sam da uzmem kesicu od 140g jer nema manje pakovanje. Kroz sistem ide zato sto je bolje delovanje kroz koren za leptiraste vasi a folijarno ide za lisne vasi.@ daha85
Nisam ga nasao kod nas pa sam uzeo calypso. Zao mi je, taman sam zapatio solidnu populaciju buba-mara
Nije to druze skupo. Ide 14 gr na 100 litara. To je negde na nivou drugih insekticida koje koristimo protiv vasiju. Mene interesuje za koju ti je povrsinu tih 140 gr i zasto ga pustas kroz sistem?
Hvala Bogu nemam ali prevetniva je zakon. Tacno tako miran mesec dana. Jeste da ima od 14g ali je vece pakovanje uvek isplativijeImas bele leptiraste u paprici? Ja imam sve druge boje ali belih nemam
Trebalo bi da ima pakovanje od 14 gr. Kazu da deluje 14-21 dan sto je skroz ok. Onda bi ti trebao da budes miran mesec dana
Imas bele leptiraste u paprici? Ja imam sve druge boje ali belih nemam
Trebalo bi da ima pakovanje od 14 gr. Kazu da deluje 14-21 dan sto je skroz ok. Onda bi ti trebao da budes miran mesec dana