@dusan1 Ajde sad brate kazem ti npr. koliko malo dete moze da popije vode a koliko odrastao covek? Tako ti je isto kao i kod biljaka! Kad papriku rasadis zalijes je prvi put malo tako da ima oko korena vlage da bi se primila. Kako paprika raste tako povecavas navodnjavanje. Ne mozes di da navodnjavas kako ti mislis nego kako ona trazi. Znaci mora da se kontrolise i prati. Da proveravas oko struka dali joj je suvo ili ima vlage itd. Sta ce bilo kojoj biljci, ne samo paprici, mnogo vode ako je mala i ne moze da je popije? Nije to samo tako rasadis i polivaj i to je to, to je nauka. Sto se mene tice ja sam ta govna, da izvinete, batalio od prosle godine posle 4o godina u mojoj kuci samo prenosim iskustva. Znaci moras biti budan i pipkati oko struka, dali ima vlage ili ne itd. I da naglasim nema veze jesi ti dobro zalio posle rasadjivanja ili ne mada mislim da nema potreba da kad je tek rasadis da je zalijes fest nego umereno u zavisnosti kakav sistem za navodnjavanje imas ali opet naglasavam kad se rasadi ne treba joj mnogo vode. Paprici treba najvise vode kada krene plod odprilike velicine oraha onda je treba navodnjavati da ona pouni taj plod....tada je ona sposobna da prihvati vece kolicine vode...Valjda sam bio jasan pa sa srecom u prizvodnji!!!