bobanvrb
Član
Mislim da se vila podvuce pod balu ne da je bode.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ovako nesto bi moglo da prodje ili kupiti multiplikator direkt na kardan i razvodnik i picimilos bota je napisao(la):Mislim da je najbolje rešenja kupiti novu pumpu od T40 napraviti mali reduktor (manji i jedan veći zubčanik i to povezati lancem),spakovati u nekakvu kuticu i to da tera kardan,ondabi moglo da terai dva klipa jedan da diže bale a drugi da širi i skuplja ruke ,a kačenje bi išlo na poluge.onaj sistem na prikolici mi se nesviđa
sorin je napisao(la):Naravno uvek je pitanje koliko ko odradjuje. Ja recimo ako treba da pokupim 300 bala lucerke po 10-15 kila na dvoosovinku, 539 svakako ne dolazi u obzir. Nastranu sto se vuce voz od 2 prikolice od njive do kuce prema tome sa 6-8 tona se ne bih zezao.
Sad ako neko skuplja stotinak bala pitanje je koliko je isplativo ulaziti u sve to a posebno u brskim uslovima
milos bota je napisao(la):ovako nesto bi moglo da prodje ili kupiti multiplikator direkt na kardan i razvodnik i pici![]()
Tako je.bobanvrb je napisao(la):Mislim da se vila podvuce pod balu ne da je bode.
Hvalabobanvrb je napisao(la):Ima slika na 2-3 strani![]()
poz jel imas slike tog utovarivacaPG Krnac je napisao(la):ja sad planiram da uzmem utovarivac vuceni,italijanski,ispravan radi perfektno cena 600evra![]()